Ben anlatayım çünkü bende de aynı durum söz konusuUzaktan yakından alakası olmayan bir çözüm. Bilmediğiniz konulara yorum atmayın insanlar bunlarla uğraşıyor.
pc açıkken mi yoksa kapalıyken mi sarı ışık yanıp sönüyor ?
Zaten öyle olması gerekiyor konuyu açan arkadaşın anakartında bir sıkıntı yok bazı kişiler sırf yorum yazmak için yorum yazıyor.Ben anlatayım çünkü bende de aynı durum söz konusu
PC açıkken de yanıyor kapaliyken de yanıyor yani power bağlı olduğu sürece yanıyor. Bazende yanıp sönüyor söndüğünü hiç görmedim
Yok benim arkadaşımda öyle bir sorun yok yani anakart hiç ışık yanmıyor.Zaten öyle olması gerekiyor konuyu açan arkadaşın anakartında bir sıkıntı yok bazı kişiler sırf yorum yazmak için yorum yazıyor.
İnternette ne gibi bir kaynak bulmayı umuyorsunuz ? Arkadaş anakartının modelini vb bile söylememiş. Benim anakartım da yılbaşı ağacı gibi ışıl ışıl şuan. Konu locked.Yok benim arkadaşımda öyle bir sorun yok yani anakart hiç ışık yanmıyor.
İnternette pek bir bilgi bulamadım birkaç tane video var orada ekran kartı veya diğer nvme slotları veya pcı e slotlarindan kaynaklı diye gördüm ama sorun da bulamadim