Ana kart da sarı ışığın yanıp sönmesi ne anlama geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
anakartda sarı ışık yanıp sonuyor ne anlama gelıyor ? ama pc iyi çalışıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende de 2 adet yanıp sönüyor ekran kartının altında anakart sorunu da yok internetten araştırdım sorun olduğunda yanıp sönüyor diye bilgi var ama hiç sorun yaşamadım konuyu takipteyim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her şey yolunda kapanmıyor ise aldırış edilecek bir şey değildir. Yaşanan bir anormallik var mı onu tespit etmeye çalışın.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
pc açıkken mi yoksa kapalıyken mi sarı ışık yanıp sönüyor ? Bende pc kapalıyken yanıp sönüyor pc açıkken devamlı yanıyor. Çalıştığını gösteriyor bir sıkıntı yok bilgisayarında.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Uzaktan yakından alakası olmayan bir çözüm. Bilmediğiniz konulara yorum atmayın insanlar bunlarla uğraşıyor.
pc açıkken mi yoksa kapalıyken mi sarı ışık yanıp sönüyor ?
Ben anlatayım çünkü bende de aynı durum söz konusu
PC açıkken de yanıyor kapaliyken de yanıyor yani power bağlı olduğu sürece yanıyor. Bazende yanıp sönüyor söndüğünü hiç görmedim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben anlatayım çünkü bende de aynı durum söz konusu
PC açıkken de yanıyor kapaliyken de yanıyor yani power bağlı olduğu sürece yanıyor. Bazende yanıp sönüyor söndüğünü hiç görmedim
Zaten öyle olması gerekiyor konuyu açan arkadaşın anakartında bir sıkıntı yok bazı kişiler sırf yorum yazmak için yorum yazıyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Zaten öyle olması gerekiyor konuyu açan arkadaşın anakartında bir sıkıntı yok bazı kişiler sırf yorum yazmak için yorum yazıyor.
Yok benim arkadaşımda öyle bir sorun yok yani anakart hiç ışık yanmıyor.
İnternette pek bir bilgi bulamadım birkaç tane video var orada ekran kartı veya diğer nvme slotları veya pcı e slotlarindan kaynaklı diye gördüm ama sorun da bulamadim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yok benim arkadaşımda öyle bir sorun yok yani anakart hiç ışık yanmıyor.
İnternette pek bir bilgi bulamadım birkaç tane video var orada ekran kartı veya diğer nvme slotları veya pcı e slotlarindan kaynaklı diye gördüm ama sorun da bulamadim
İnternette ne gibi bir kaynak bulmayı umuyorsunuz ? Arkadaş anakartının modelini vb bile söylememiş. Benim anakartım da yılbaşı ağacı gibi ışıl ışıl şuan. Konu locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...