BDO LOVER
Onaylı Üye
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce laptopum arıza yaptı. Nedenini sormayın, tamamen kendi salaklığım; temizlerken bataryayı takılı unutmuşum. Her neyse, 3 hafta önce de tamire bıraktım, yani daha doğrusu hasar tespit için. Bugün tarafıma ulaşıldı ve “Güney çip seti, AOS ve ana besleme BIOS yazılımı” üzerinde sorun olduğu söylendi ve 4000 TL para istediler. Laptop modelim Lenovo Legion Y520, 2017 model; bir anakart, i7 7700HQ + GTX 1060 Max-Q. Sizce bu tamir fiyatı pahalı mı yoksa normal mi? Götürdüğüm bilgisayarcının beni dolandırma gibi bir amacı olabilir mi? Üniversite sınavına hazırlanıyordum, uzun bir süre bilgisayarla fazla ilgilenmedim; şu an bu konularda bilgi sahibi değilim. Bunlar ne kadar masrafa yol açar diye size sormak istedim.
Edit: Sadece anakart tamiri ve yukarıda yazdığım parçalar hakkında bilgisi olanlar yazsın. Yorum yapmış olmak için lütfen boş boş şeyler yazmayın.
Edit: Sadece anakart tamiri ve yukarıda yazdığım parçalar hakkında bilgisi olanlar yazsın. Yorum yapmış olmak için lütfen boş boş şeyler yazmayın.
Moderatörün son düzenlenenleri: