Griffin Premium
Arkadaşlar elimde b450m mortar max serisi anakart bulunmakta ryzen 5600x serisi işlemci takmayı düşünüyorum ancak bios güncellemesi istiyor biosunu nasıl güncelleyebilirim ?
Anakartı aktif olarak kullanmıyorum şuan hatta kutusunda duruyor intel'den amd ye geçiyorum işlemciyi satın alacağım fakat sıkıntı şurda biosu güncellemeden kullanamazsınız dedilerÜzerinde gelen Bios ve yükselteceğiniz Bios sürümlerinin ayrıntılarına bakın hata düzeltmesi yoksa boşa yükseltme ile uğraşmayın windows kurulumu yapıp kullanın. Yükseltmek istiyorum derseniz Bios flash button kullanarak yükseltme yapıp sonra windows kurmanızda fayda var.
Anakartı aktif olarak kullanmıyorum şuan hatta kutusunda duruyor intel'den amd ye geçiyorum işlemciyi satın alacağım fakat sıkıntı şurda biosu güncellemeden kullanamazsınız dediler
flasha yeni biosu at sonra bios ekrandından qflash dan güncelleArkadaşlar elimde b450m mortar max serisi anakart bulunmakta ryzen 5600x serisi işlemci takmayı düşünüyorum ancak bios güncellemesi istiyor biosunu nasıl güncelleyebilirim ?
hocam bilmiyosan bios kurcalama sakın bilgsayar gider söyleyim anlayan bi arkadaşa yaptırArkadaşlar elimde b450m mortar max serisi anakart bulunmakta ryzen 5600x serisi işlemci takmayı düşünüyorum ancak bios güncellemesi istiyor biosunu nasıl güncelleyebilirim ?
aynen sitesinden güncel indirip usb kurabilir öteki silip elektirik gider kötü oluyo bu durumlardabiosun internet sitesinde yazıyor diye biliyorum
aynen video izleyip yapması lazım youtube anlatıyolar uzmanlarBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbios nasıl güncellenir videoda detaylıca anlatıyorlar bak.
knk bi flaş yardımıyla kuracan youtube den bakarsan direk kurabilirsinAnakartı aktif olarak kullanmıyorum şuan hatta kutusunda duruyor intel'den amd ye geçiyorum işlemciyi satın alacağım fakat sıkıntı şurda biosu güncellemeden kullanamazsınız dediler