eğer yapmadıysan bilgisayarı kapat fişini sök daha sonra fişi tekrar takıp pc açılırken f2yle biosa gir yapmadıysan eğer kesin çözüm budurMSI MAG B560M Bazooka (MS-7D18) anakart var BIOS Update yapacağım tuşları çalışmıyor F11 F2 del vb. ne yapabilirim?
bu kadar zahmete gerek yok ilk önce benim söylediğim gibi bilgisayarı tamamen kapatıp denemeli bazen restart atıldığında ne kadar spam atsanda biosa giriş yapmayabiliyor en kötü bilgisayar açıkken kurtarma menüsünden biosa giriş yapabilir önceden böyle bir sorun oluşmadıysa yukarıda verilen 2 yöntemi denesinBıos'a giremiyorsanız ilk olarak yapmanız gereken, bıos pili çıkart tak ve girmeyi dene. Girmez ise jumper reset. Hala olmaz ise anakarta bağlı parçaları söküp bios pili çıkart, bütün parçaları taktıktan sonra bıos pilini tak ve dene.
Aga dc var mibu kadar zahmete gerek yok ilk önce benim söylediğim gibi bilgisayarı tamamen kapatıp denemeli bazen restart atıldığında ne kadar spam atsanda biosa giriş yapmayabiliyor en kötü bilgisayar açıkken kurtarma menüsünden biosa giriş yapabilir önceden böyle bir sorun oluşmadıysa yukarıda verilen 2 yöntemi denesin
DC var mi bromEğer tuş ile giremiyorsun masaüstündeyken Ayarlar/Güncelleştirme ve Güvenlik/Kurtarma/Şimdi yeniden başlat dersen yeniden başlarken bir kaç seçenek ile BIOS ekranın ulaşacaksın.
Dc varda brom şuan vaktim yok kiAga dc var mi
DC var mi brom
Sorununu çözdünmü brom diğer pc benimde öyle diye kullanmıyorum. Çözdüysen nasıl yaptınMSI MAG B560M Bazooka (MS-7D18) anakart var BIOS Update yapacağım tuşları çalışmıyor F11 F2 del vb. ne yapabilirim?