Anakart önerilerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle sealmın aleyküm reisler ben fazla pcden anlamam anlayan vardır illaki bende pentium r dual core cpu e5400 2.7ghz işlemci 4 gb ram 1 gb ekran Kartım var şimdi benim anakartım max 4 gb ram destekliyo bana 16 gb ram lazım o yüzden anakartı değiştiricem bu sisteme uygun anakart öneririmisiniz bütçe pahalı olmasın uygun olsun şimdiden sağolun

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
It really depends on your budget. How much do you want to spend? Do you want very high end system? What are you using it for, gaming, visual rendering? Like we need more info to suggest anything to you.

Also if you are new to building a PC, you must make sure all the components are compatible. See here:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilmiyosanız Yorum yapmayın adamada Yanlış Şeyler Önermeyin Sırf Mesaj kasmak için sallama ankart önermişsin

KARADAYI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
LGA 775 soket bir anakart alman gerekiyor ama piyasada sıfır'ını bulamazsın o yüzden 2.el ürün satan sitelerden alman gerekiyor ne yazıkki soket ' in ( LGA 775 ) olmasına dikkat et kesinlikle.

Üye
5 HİZMET YILI
LGA 775 soket bir işlemci alman gerekiyor ama piyasada sıfır'ını bulamazsın o yüzden 2.el ürün satan sitelerden alman gerekiyor ne yazıkki soket ' in ( LGA 775 ) olmasına dikkat et kesinlikle.
knkam soket LGA 775 bu olan her anakart olurmu

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
LGA 775 soket bir işlemci alman gerekiyor ama piyasada sıfır'ını bulamazsın o yüzden 2.el ürün satan sitelerden alman gerekiyor ne yazıkki soket ' in ( LGA 775 ) olmasına dikkat et kesinlikle.
Adam Anakart diyo Sen işlemci diyon ne alaka Pcime uygun anakart diyo İşlemci öner demiyo

KARADAYI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adam Anakart diyo Sen işlemci diyon ne alaka Pcime uygun anakart diyo İşlemci öner demiyo
anakart yazıcağıma işlemci yazmışım bunu herkes anlamış siz anlamamışsınız uyardığınız için teşekkürler düzeltiyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim sana direk Tavsiyem hiç Uğraşma bu işle Güzel bir işlemci bul çünkü İşlemcin eski ve kötü olduğu için senin hep karşına 4 gb ram destekleyen anakartlar çıkar o yüzden işlemciğini kesinlikle değiştir daha sonra anakart ara o işlemciye 16 gb ram destekleyen anakart bulmak çok zor hatta bulamaya bilirsin...

Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim sana direk Tavsiyem hiç Uğraşma bu işle Güzel bir işlemci bul çünkü İşlemcin eski ve kötü olduğu için senin hep karşına 4 gb ram destekleyen anakartlar çıkar o yüzden işlemciğini kesinlikle değiştir daha sonra anakart ara o işlemciye 16 gb ram destekleyen anakart bulmak çok zor hatta bulamaya bilirsin...
evet haklısın hep 4 gb ramlı anakartlar çıkıyo

Üye
5 HİZMET YILI
700 tl ye sıfır ana kart bakmaktansa 2. el temizinden ana kart bakmanı tavsiye ederim

KARADAYI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...