Üye
knkam 700 tl var ama sonradan iyi bir işlemci alabilirim o yüzden güzel 16 gb ram destekleyen Uygun bütçeli bir anakart istiyorm 700 tl bütçemBütçeniz nedir
knkam soket LGA 775 bu olan her anakart olurmuLGA 775 soket bir işlemci alman gerekiyor ama piyasada sıfır'ını bulamazsın o yüzden 2.el ürün satan sitelerden alman gerekiyor ne yazıkki soket ' in ( LGA 775 ) olmasına dikkat et kesinlikle.
Evet uyumludur tekrar'dan belirtiyorum anakart alırken LGA775 soket olmasına dikkat et.knkam soket LGA 775 bu olan her anakart olurmu
Adam Anakart diyo Sen işlemci diyon ne alaka Pcime uygun anakart diyo İşlemci öner demiyoLGA 775 soket bir işlemci alman gerekiyor ama piyasada sıfır'ını bulamazsın o yüzden 2.el ürün satan sitelerden alman gerekiyor ne yazıkki soket ' in ( LGA 775 ) olmasına dikkat et kesinlikle.
anakart yazıcağıma işlemci yazmışım bunu herkes anlamış siz anlamamışsınız uyardığınız için teşekkürler düzeltiyorum.Adam Anakart diyo Sen işlemci diyon ne alaka Pcime uygun anakart diyo İşlemci öner demiyo
evet haklısın hep 4 gb ramlı anakartlar çıkıyoKardeşim sana direk Tavsiyem hiç Uğraşma bu işle Güzel bir işlemci bul çünkü İşlemcin eski ve kötü olduğu için senin hep karşına 4 gb ram destekleyen anakartlar çıkar o yüzden işlemciğini kesinlikle değiştir daha sonra anakart ara o işlemciye 16 gb ram destekleyen anakart bulmak çok zor hatta bulamaya bilirsin...
Kardeşim 16 GB ram bulabilirmisin emin değilim ama sana tam 700 tllik anakrt buldum fakat 8 gb ram destekliyo merak etme herşeyine uygun ANAKART= ASRock G31M-VS2, G31, LGA775, DDR2-800, GMA3100, ANAKARTevet haklısın hep 4 gb ramlı anakartlar çıkıyo
Eyw dostum ddr2 hızımı etkilermiKardeşim 16 GB ram bulabilirmisin emin değilim ama sana tam 700 tllik anakrt buldum fakat 8 gb ram destekliyo merak etme herşeyine uygun ANAKART= ASRock G31M-VS2, G31, LGA775, DDR2-800, GMA3100, ANAKART
Tabiki etkiler ama işlemcimi değiştirmek istemiyorm diyosan Malesef bunla yetinceksin ama merak etme pubg mobile cs go gibi oyunları rahatlıkla oynarsın pubg mobile config yaparsan daaha iyi olurEyw dostum ddr2 hızımı etkilermi
adamsın teşekkür ederim .Tabiki etkiler ama işlemcimi değiştirmek istemiyorm diyosan Malesef bunla yetinceksin ama merak etme pubg mobile cs go gibi oyunları rahatlıkla oynarsın pubg mobile config yaparsan daaha iyi olur
Nedemek Dostum iyi Oyunlaradamsın teşekkür ederim .
hile için geldiğin belli alakasız yorum yapmaMSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart
1000 tl kardesim
Hangi kafayla yazıyorsun bunları anlamıyorum.ROG croshair vıı formula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?