Arkadaşlar ben bir kasa aldım ATX microatx ve miniıtx anakart destekliyor Micro ATX anakart aldım ama kasa bağlantı kabloları anakarta olmuyor anakart alırken nelere dikkat etmeliyim ya da bana önerebileceğiniz bir anakart var mı (uyumlu ve fiyatı uygun olursa sevinirim).
Aldıkların elinde kalacaksa (iade etmediysen) internette hemen hemen herşeye uyan soketler çoğaltıcılar hepsi var bir göz gezdir istersen şu zamanlarda
Asus Prime A520M-K Amd A520 (OC) DDR4 4400 MHz (OC) Am4 mAtx Anakart
Overclock (Hız Aşırtma) Var
RAM Frekansı 4400 MHz
Ses Çıkışı 7+1
İşlemci Soket Tipi Soket AM4
Anakart Boyutu Micro ATX
Dahili Ekran Kartı Yok
Ram Tipi DDR4
Bu anakartı Öneririm Micro- Atx Senin Kasa için Uygundur ve kablo bağlantılarıda Olucaktır. Kullanım Klavuzunda Kablo bağlantı bölümü vardır hangı renkler nereye takılcak deye bakabilirsin iyi günler.
mhz değerlerine dikkat et. örneğin 2400 mhz olan bir anakart aldın buna 3600 mhz değerinde ram takarsan ramlerden tam performans alamazsın. hepsini aynı tutmaya çalış. anakartı önemsiz görme.
Arkadaşlar ben bir kasa aldım ATX microatx ve miniıtx anakart destekliyor Micro ATX anakart aldım ama kasa bağlantı kabloları anakarta olmuyor anakart alırken nelere dikkat etmeliyim ya da bana önerebileceğiniz bir anakart var mı (uyumlu ve fiyatı uygun olursa sevinirim).
olmama şansı yok sys fan söketlerinden mi bahsediyor olabilir misin? Çünkü bazı anakartlarda 1 adet var sys fan çoklayıcı ile işin çözülebilir daha detaylı yazsaydın keşke hangi kablolar olmuyor anakartına?