Üye
knk bence b450 al ilerde ovorlok yaptırsın daha iyi olur
Bende bu yaza bir 144hz monitör almayı düşünüyorum şöyle sanada vereyim ismini MSI OPTIX MAG271CVAPI biraz bütçene uçuk kaçıyor ama benim fikrim bu yönde fiyat olarak daha uygun monitörlerde bulabilirsin diye düşünüyorum.Çok sağolun peki Ekran kartı ve 144HZ Monitör önerme şansınız varmı 2500 tl civarında bütçem var
Yok knk overclock yapmam riskli ve gereksiz geliyoknk bence b450 al ilerde ovorlok yaptırsın daha iyi olur
Ekran kartı olarakta çok bi fikrim yoktu ama yinede söyliyim istedim gtx1650 kullanıyorum gayet memnunum fakat sana gtx1660ti öneririm amd tarafında ise rx570,rx580'i deneyebilirisin sana kalmış.Çok sağolun peki Ekran kartı ve 144HZ Monitör önerme şansınız varmı 2500 tl civarında bütçem var
1650 super modeli iyi diyolar ama ne diyosnEkran kartı olarakta çok bi fikrim yoktu ama yinede söyliyim istedim gtx1650 kullanıyorum gayet memnunum fakat sana gtx1660ti öneririm amd tarafında ise rx570,rx580'i deneyebilirisin sana kalmış.
Şimdi gtx1660ti ın fiyatlarına baktım biraz uçuklamış gtx1650 super içinde fikrim şu yönde bütçene uygun ve 1080P ayarlarında çoğu oyunu oynayacağını düşünüyorum ben şahsen gtx1650 kullanıyorum ve daha ne fps nede farklı bir sorunlar karşılaştım tavsiye edebileceğim bir ekran kartı.1650 super modeli iyi diyolar ama ne diyosn
A320 Karar kıldım yab450 al kanka bence fiyat olarak ta ıyı
Birde nvdia model kartları önermemin nedeni ısı yönünden çok rahat hiç ısınmıyor diye bilirim tabiki bunun kasanla,oda sıcaklığınla vb. şeylerlede ilgisi var.Amd tarafındada çok güçlü ekran kartları var.Senin fiyat aralığın için amd kartlar daha iyi olabilir tabikide sana kalmış birşey ama.Şimdi gtx1660ti ın fiyatlarına baktım biraz uçuklamış gtx1650 super içinde fikrim şu yönde bütçene uygun ve 1080P ayarlarında çoğu oyunu oynayacağını düşünüyorum ben şahsen gtx1650 kullanıyorum ve daha ne fps nede farklı bir sorunlar karşılaştım tavsiye edebileceğim bir ekran kartı.
Nvdia moddellerinde geride kaldım alınabilicek hangi model var şu sıralar ?Birde nvdia model kartları önermemin nedeni ısı yönünden çok rahat hiç ısınmıyor diye bilirim tabiki bunun kasanla,oda sıcaklığınla vb. şeylerlede ilgisi var.Amd tarafındada çok güçlü ekran kartları var.Senin fiyat aralığın için amd kartlar daha iyi olabilir tabikide sana kalmış birşey ama.
Knk 320 de upgrade yapamazmıyımki?Bence B450 Al çünkü upgrade için kafan rahat olur hem de daha komforlu ve kullanışlı.
Nwidia 1660ti al bence biraz daha para köy üzerineA320 Karar kıldım ya
Dostum sana tavsiyem kesinlikle nvidia tarafında 1660ti'dır lakin bütçe sıkıntım var diyorsan gtx1650 süperi tavsiye edebilirim.Nvdia moddellerinde geride kaldım alınabilicek hangi model var şu sıralar ?
Amd işlemci ile performansı düşermi ?Dostum sana tavsiyem kesinlikle nvidia tarafında 1660ti'dır lakin bütçe sıkıntım var diyorsan gtx1650 süperi tavsiye edebilirim.
Hayır,ben amd ryzen5 2600 işlemci ile gtx1650 kullanıyorum işlemci bakımından amd daha bile iyi diyebilirim.Tercih ettiğin işlemci ne peki?Amd işlemci ile performansı düşermi ?
haa yani intel gtx uyumu bittimi ?Hayır,ben amd ryzen5 2600 işlemci ile gtx1650 kullanıyorum işlemci bakımından amd daha bile iyi diyebilirim.Tercih ettiğin işlemci ne peki?