Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
marka önemsiz B Serisi kartlara bakmanı öneririm. OC yaparkende kesinlikle 1.35V üstüne çıkmanı kesinlikle önermem. Ek olarakda kasadaki hava sirkülasyonun kötü ise sıvı sogutmasız gereksiz ısınabilir.
Kasa tercihine göre falan da değişir ama Gigabyte b450m s2h alabilirsin ama RGB desteği sadece 7 renk. RGB şeritler RGB fanlar vesaire sadece 7 renk çalışır(Mesela sadece beyaz yanar yada sadece sarı yazılımdan seçersin(ana karta bağlamayıp kontrolcü ile falan full RGB yapabilirsin)). Efekt veriliyor mu ondan emin değilim.