Merhaba arkadaslar pc toplamayi dusunuyorum ama bu parcalarin uyumlu olmasi gibi bi mesele var sanirim anakarti ona gore almak lazim galliba sorum su ben bi pc toplamayi dusunuyorum ornek olarak cs go da 200 fps 300 fps arasinda bi pc dusunuyorum bana ornek olarak anakart ekran karti islemci ismi modeli soylermiiniz
yurt disinda kaliyorum turkiye butcesini bilmiyorum ama dedigim gibi cs de 200 300 fps arasi alsam yeterbütçe verirsen daha çok yardımcı olabilirim
derkenekranın iyi olması lazım
AMD is always a good buy when you want a fair priceAMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF 3 GTX 1660 SUPER OC 6GB/
hocam bu anakartla bu ekrankartı uyumlu mesela ben sana istersen direkt kasayı yazayım buraya ama bana euro yada dolar bütçe belirtsen en kalitelsini yazarım
bilgim olsa galiba buraya yazip yardim istemezdim demi canim kardesimsadece ekran kartından bahsetmiş arkadaş fazla bilgisi yok sanırm
AMD is always a good buy when you want a fair price
bilgim olsa galiba buraya yazip yardim istemezdim demi canim kardesim
Kardeşim bilgin yoksa neden PC toplamak istiyorsun? Bu gibi konularda profesyonel olman gerekir. Detaylar çok fazladır. Hemen pc toplamayı ram veya başka bişey takarak öğrenemezsiniz. Attığım kasa çok iyidir satıldığı fiyatın bayağı altında ve kesinlikle almanı tavsiye ederim. Seni tatmin edecektir reis.bilgim olsa galiba buraya yazip yardim istemezdim demi canim kardesim
Evet zordur modeli chipseti soketi bunları bilmek gerekir çift kanal ramler den tut SSD'sine format atmasına kısa devre muhabbetlerine anlatsam yıllar sürer vallapc toplamak zor be kardeşim
simdiki zamani bilmem kardesim de bundan 6 7 sene once pc topluyordum surekli ama yurt disina gelip farkli bir iste calisinca teknoloji birazda ilerleyince geri kaldim ama pc toplarim o sikinti degil ama simdi degisik degisik urunler cikmis ;DEvet zordur modeli chipseti soketi bunları bilmek gerekir çift kanal ramler den tut SSD'sine format atmasına kısa devre muhabbetlerine anlatsam yıllar sürer valla
cs oynıyacaksan ve o kadar fps istiyorsan ekran kartı değil işlemciye odaklan ve bu bütçe ve ne işle uğraşacaksan o şekilde toplanır pcyurt disinda kaliyorum turkiye butcesini bilmiyorum ama dedigim gibi cs de 200 300 fps arasi alsam yeter
Bütçe ne kadarMerhaba arkadaslar pc toplamayi dusunuyorum ama bu parcalarin uyumlu olmasi gibi bi mesele var sanirim anakarti ona gore almak lazim galliba sorum su ben bi pc toplamayi dusunuyorum ornek olarak cs go da 200 fps 300 fps arasinda bi pc dusunuyorum bana ornek olarak anakart ekran karti islemci ismi modeli soylermiiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?