Anakartı orjinale döndürme

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba, Akros Client adlı CS2 anti cheat programı açıkken Valorant'a girdim ve cihaz banı yedim ticket attım 3. parti yazılım olarak ban yedim bende spoofer alma kararı aldım. Anakartımın modeli markası seri numarası vs. her şeyi değişti, sistem bilgisinde gördüğünüz gibi, Format+BIOS Update attım düzelmedi bilgisayarımdan bu spooferı nasıl kaldırabilirim anakartımı nasıl orijinale çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart Modelim: Gigabyte A320M-S2H

Dipnot: Spoofer satan yere söyledim orjinale dönmez öyle kalıcaktır dedi bilen birisi varsa yardımcı olursa minnettar olurum.

Fotoğraf atamıyorum nedense link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum baştan kendi seriallerini bir yere not etmeliydin şuanda dönmesi imkansız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İmkansız, eski haline dönemez.

Üye
1 HİZMET YILI
arkadaşlar ücretli bir şekilde bir arkadaşa yaptırdım düzeldi mi bilmiyorum

dostum baştan kendi seriallerini bir yere not etmeliydin şuanda dönmesi imkansız.
hocam gigabyte a320m s2h anakartım var seri numaraları default string oluyormuş sanırsam hiç anlamam böyle şeylerden bi arkadaşa ücret karşılığında seri numaralarını orjinale çevirme işlemini yaptırdım olmuş mu sizce

spoofer atmadan önceki sistem bilgilerim:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
serı nujmalarını kaydetmelıydın kk

Banlı Üye
Format sonrası döndüremiyorsan unut dostum seriallerin orjinal kayıtları varsa elle orjinal hale çevirmek mümkün ama çok uğraştırıcı ve bilen birisi lazım