Onaylı Üye
Arkadaşlar daha önceden ban yemiştim hwid oyun D: Bölümünde kuruluydu sonra ben bunu C: dizinine attım ve banım kalkmıştı. Fakat artan hilelerden dolayı rank düşüp sinirlendim ve gidip hile satın aldım spooferı vardı işte açarken yeniden başlattı bilgisayarı fake ID üzerinden girmemi sağladı neyse ban yedim ertesi gün ama hileyi silmeme rağmen ban kalkmış değildi hala da ne yapmama rağmen kaldıramadım işte programlar ile donanım kimliklerini değiştirmeyi denedim ama fix yemiş meğer olmadı sonra bi gün youtube'den bi spoofer yapmış birini buldum belki denk gelmişssinizdir vp karşılığı veriyor güvenemedim dedim yalan dolandırıcıdır vs ve haklı çıktım. adam programı attı atmasına yeniden başlat dedi başlattım cmd açıldı ve ekrana durmadan açılan not defteri geldi içinde Ana avrat sövme yazıları vardı
D Güzel yapmış taktir ettim hem dolandırdı hem bilgisayarıma virüs atmıştı bilgisayarı açınca hep geliyordu kapatılmıyor pc çökme eşigine geliyordu neyse zorda olsa attığı dosya konumunu buldum sildim ve düzeldi bilgisayar yani inanmayın siz böyle şeylere bizde kime inanıcağımızı şaşırdık 55TL para gitti parasında değilim de çoğu kişiyi bu şekilde dolandırmışlar yani gidip inanıp vermeyin benim gibi pişmanım bende yani üzülüyorum dostlar bi tek valorant sayesinde vakit geçiriyordum şimdi ise bişey kalmadığı için evde öylece TV bakıp duruyorum.
Aranızda anakart vs donanım numarası olur kimlik olur değiştirme programı bilen varmıdır ? nasıl kaldırırım yeni bir sistem satın almadan keşke imkanım olsa ama yok maalesef yardımcı olucak birileri varsa neyse ben bedelini öderim yani elini boş bırakmam tek isteğim şu banın kalkması.
Aranızda anakart vs donanım numarası olur kimlik olur değiştirme programı bilen varmıdır ? nasıl kaldırırım yeni bir sistem satın almadan keşke imkanım olsa ama yok maalesef yardımcı olucak birileri varsa neyse ben bedelini öderim yani elini boş bırakmam tek isteğim şu banın kalkması.