Valorant HWID BAN Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha önceden ban yemiştim hwid oyun D: Bölümünde kuruluydu sonra ben bunu C: dizinine attım ve banım kalkmıştı. Fakat artan hilelerden dolayı rank düşüp sinirlendim ve gidip hile satın aldım spooferı vardı işte açarken yeniden başlattı bilgisayarı fake ID üzerinden girmemi sağladı neyse ban yedim ertesi gün ama hileyi silmeme rağmen ban kalkmış değildi hala da ne yapmama rağmen kaldıramadım işte programlar ile donanım kimliklerini değiştirmeyi denedim ama fix yemiş meğer olmadı sonra bi gün youtube'den bi spoofer yapmış birini buldum belki denk gelmişssinizdir vp karşılığı veriyor güvenemedim dedim yalan dolandırıcıdır vs ve haklı çıktım. adam programı attı atmasına yeniden başlat dedi başlattım cmd açıldı ve ekrana durmadan açılan not defteri geldi içinde Ana avrat sövme yazıları vardı :DD Güzel yapmış taktir ettim hem dolandırdı hem bilgisayarıma virüs atmıştı bilgisayarı açınca hep geliyordu kapatılmıyor pc çökme eşigine geliyordu neyse zorda olsa attığı dosya konumunu buldum sildim ve düzeldi bilgisayar yani inanmayın siz böyle şeylere bizde kime inanıcağımızı şaşırdık 55TL para gitti parasında değilim de çoğu kişiyi bu şekilde dolandırmışlar yani gidip inanıp vermeyin benim gibi pişmanım bende yani üzülüyorum dostlar bi tek valorant sayesinde vakit geçiriyordum şimdi ise bişey kalmadığı için evde öylece TV bakıp duruyorum.

Aranızda anakart vs donanım numarası olur kimlik olur değiştirme programı bilen varmıdır ? nasıl kaldırırım yeni bir sistem satın almadan keşke imkanım olsa ama yok maalesef yardımcı olucak birileri varsa neyse ben bedelini öderim yani elini boş bırakmam tek isteğim şu banın kalkması.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
heeeeeh çok güzel oldu . ha bak haaaa ohhh çok güzel oldu afferim sizee :D:D {mh den başka hile kullanmayın bence }

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Valoranta acıklı uzun bir ticket atarsan af şansını alabilirsin ben ticket attım 3 ay sonra af geldi bana denemeni tavsiye ederim spoofer falan boş iş

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka nasıl güvenebiliyorsun ya + olarak 55tl ye spoofer mı olur :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
valiant have a good anti-cheat and ban sooner or later arrive

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka işte 55 tl diyorsun da aksama kadar senin gibi 10 adamdan alsa 550 milyon para güvenilir adreslerden indirmelisin youtube'de ban kaldırma sıfırlama gibi fydalı videolar var bilgin olsun araştir derim ayiretten forumda da ban kaldırma paylasılmıs ama ücretli :)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum burda bir spoofer paylaşıldı ama valo da işe yararmı bilemem seçkin üye olman lazım

Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valorantta Hile Açanda Nebiliyimde Ama İyikide Güvenmemişsin Kardeşim

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ya oğlum sövücem yeme beni ban öyle c diskinden kaldırmakla d diskine kurmakla falan kalkmıyor beta zamanı ya da çıktıktan ilk 2-3 ay sonra olsa belki ama şu an riot onu da ayıkıyor sen direkt hile satın almışsın onun spooferi sayesinde girmeye başlamışsın kendini akıllı zanneden arkadaş yeme bizi hakaret etmek istemiyorum ama insanları saf yerine koyma lütfen ya da sen de daha farkına varamamışsın olayın şöyle açıklıyorum
Hwid ban yediğinde 3 ay süren var 3 ay boyunca giremiyorsun sonrasında kendiliğinden açılıyor bilgisayarda hile programına rastlarsa ya da herhangi bir virüs bile olsa vanguard'a takıldıktan sonra geçmiş olsun çünkü yine ban yiyorsun daha önce hileden yediğin için bundan sonra herhangi bir virüs bile ban sebebi oluyor şimdi yediğin banı anlattığıma göre arkadaşım gelelim nasıl oyuna girdiğine , sen c'den silip d'e yükleyerek banını falan kaldıramazsın anlattığım üzere o yöntem 6-7 ay önce fixlendi en azından 6-7 ay önce. Dolayısıyla sen DİREKT HİLE SATIN ALMIŞSIN kankacım üstünü çizerek yazdım net anlaşılsın diye,ve bu hilenin spooferi sayesinde oyuna girmeyi başarmışsın (senin kişisel çabanla banı kaldırman ya da ) riotun banı açması söz konusu dahi değil. hileyi rage modda kullanırsan %100 ban yiyorsun zaten ve şu notu da düşmem lazım en önemlisi

Hwid spoofer'lı hilelerde her hileyi kullanacağında bilgisayarı reslemen ve spooferi tekrar çalıştırman lazım yani soruyor ya spooferlayalım mı diye orada evet demen gerekiyor oyuna bir kere girip çıksan bile yoksa yine ceza yiyorsun senin orjinal adresin gidiyor bizzat deneme yanılma yöntemleriyle test ettim bu ban yeme , kaldırma olaylarını hilelerdeki hwidde tek seferlik hileyi açmadan kullanıyorsun sonra gidiyor lisansın bitince kullanma diye neyse umarım iyi bir özet geçmişimdir kısacası sen hali hazırda banlıyken satın aldığın hilenin spooferi sayesinde giriş yapabilmişsin ancak şunu bilmiyordun sanırım : Hile'nin lisansı bitince spooferi'da kullanamazsın ve tekrar cihazın eski banlı haline döner.

no feeling anymore
Banlı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
bi konuda güzel bispoofer vardı tavsiye derim calisiyor

Üye
5 HİZMET YILI
valorantta hile kullanıp rank atlarsan dünya sıralamasına kassan bile 3 ila 7 gün arasında ıp veya hwıd ban yersin haberin olsn

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka ticket at genelde 3ay sonra açıyorlar banını ama ticket atmayı unutma sakın.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
internete yaz generatorlar var bulduktan sonra cmd yi yönetici olarak aç ve sonra diskpart yaz daha sonra valo hangi diske kuruluysa onu seç sol tarafında numaraları var select " " yaz daha sonra uniqueid yaz ve orada diskin adresini görürsün ilk başta dediğim gibi generator sitesinden al ve sonra bcdedit yaz sonra tekrar bcdedit /default id=" " buraya generator sitesinden aldığını yaz enterla daha sonra bcdedit " ":\windows yaz boş kısma diskin ismi örn "c,d,e" gibi daha sonra pc ye res at daha sorna modemine res at sonra valoranta girmesi gerek fakat farklı bir hesap açıp gir

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şu HWİD'den nasıl kurtuluruz hertürlü yolu denedim. Paralı spoofer alabilecek gücümüzde yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...