4 Eki 2021 #1 axenx A Onaylı Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 111 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI Merhabalar iyi akşamlar ASUS B450M-K anakart kullanıyorum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Anakartım NVMe SSD destekliyor mu? Elimde Samsung PM961 NVMe SSD var fakat bilgisayarım SSD yi görmüyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Merhabalar iyi akşamlar ASUS B450M-K anakart kullanıyorum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Anakartım NVMe SSD destekliyor mu? Elimde Samsung PM961 NVMe SSD var fakat bilgisayarım SSD yi görmüyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
5 Eki 2021 #2 wolfzillaa W MualliM Uzman Üye Katılım 8 Eki 2019 Mesajlar 285 Çözümler 1 Tepki puanı 45 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Desteklliyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstelik NVMe dessteklemese bile normal ssd olarak çalışır. Benimki de desteklemiyor nvme ssd kullanaıyorum. Normal M2 ssd olarak çalışıyor.
Desteklliyor. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstelik NVMe dessteklemese bile normal ssd olarak çalışır. Benimki de desteklemiyor nvme ssd kullanaıyorum. Normal M2 ssd olarak çalışıyor.
5 Eki 2021 Moderatör #3 CauSXOXO We Love TESLA ⚡️ Kurucu Katılım 13 Eyl 2015 Mesajlar 1,301 Çözümler 16 Tepki puanı 4,569 Ödüller 16 Yaş 95 10 HİZMET YILI biosta gözüküyor mu ordan kontrol etmen gerek veya disk yönetimine gir orada ayrılmamış olarak gözükür.
biosta gözüküyor mu ordan kontrol etmen gerek veya disk yönetimine gir orada ayrılmamış olarak gözükür.