Bilgisayarım SSD yi Görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar iyi akşamlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
anakartım var fakat M2 slotuna taktığım ssdyi görmüyor bios dahil görmüyor SSD bozuk değil Anakartın M2 yuvasındada sorun olduğunu sanmıyorum nedeni ne olabilir BIOS ile alakalı bir durum olabilir mi?
SSD: Samsung PM961 128Gb NVMe SSD

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eğer yanlış düşünmüyor isem anakartın ile uyumlu değil ssd.Bazılarında böyle sıkıntı olabiliyor.BIOS da görünmüyorsa ihtimaller fazla.Ya soket girişin bozuk anakartdan gelen.Ya da ssd düzgün çalışmıyor.Kablolarda sorun olabilir.Güç yetersizliğinden de kaynaklı bir durum olabilir.Yetkili birine götürmen daha iyi olucaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
SSD'nin bozuk olmadığını nasıl anladınız? başka bir bilgisayarda ssd yi denemenizde fayda var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
SSD'nin bozuk olmadığını nasıl anladınız? başka bir bilgisayarda ssd yi denemenizde fayda var.
evet bozuk değil çalışıyor
Post automatically merged:

Eğer yanlış düşünmüyor isem anakartın ile uyumlu değil ssd.Bazılarında böyle sıkıntı olabiliyor.BIOS da görünmüyorsa ihtimaller fazla.Ya soket girişin bozuk anakartdan gelen.Ya da ssd düzgün çalışmıyor.Kablolarda sorun olabilir.Güç yetersizliğinden de kaynaklı bir durum olabilir.Yetkili birine götürmen daha iyi olucaktır.
bu anakart uyumlu diye biliyorum fakat bende emin olamadım neden görmüyor diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...