ee conseguiu ?vou fazer alguns experimentos
econseguiu ?Eu vou tentar isso
Thank you for sharing i wana try this for soon its really good post rip++Piyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, tht tarafından cracklenmiş ve kaynak kodu sızdırılmıştır, botun lisans kontrol sistemi deaktif edilmiştir. Programın kaynak kodunu aşağıda vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa bilgisayarınıza yükleyin, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklinde programı çalıştırdığınızda yokluğu yüzünden size hata verdiği bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç not var:
*Kütüphaneleri direk gördüğünüz ismiyle indirmeye çalışmayın yanlış bişey indirebilirsiniz, onun yerine hata neyse, hangi kütüphaneden kaynaklıysa onun adını google a yazıp neyi indirmeniz gerekliğini o şekilde bulun
*Dediğim gibi yaparsanız size sıkıntı çıkarabilecek tek kütüphane "pyrebase" olucak. Bunu indirmek için "pip install pyrebase4" yazmanız lazım, böyle çalıştırabildim programı ben ki kaynak kodda da bu şekilde indirilmesi gerektiği not düşülmüş
Bu bot hesabınızı 3 gün içerisinde full-time çalışarak 30 lvl yapabiliyor. Kendi kendine maçlara otomatik giriyor.
Botun Kaynak kodu:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
baya zahmetli ama denemeye degerPiyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, tht tarafından cracklenmiş ve kaynak kodu sızdırılmıştır, botun lisans kontrol sistemi devre dışı bırakılmıştır. Programın kaynak kodlaması bölümleri vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa çalıştırın, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklindeki programı çalıştırdığınızda yokluğu nedeniyle size hata verdiğiniz bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç değil var:
*Kütüphaneleri direkt olarak gördüğünüz ismiyle indirmeye varmamasın yanlış bir şey indirme, onun yerine hata neyse, hangi kütüphaneden kaynaklıysa onun adını google a yazıp neyi indirmeniz gerektiğini o şekilde bulun
*Dediğim gibi küçültebileceğin boyutta sıkıntı çıkarabilecek tek kütüphane "pyrebase" olacak. Bunu indirmek için "pip install pyrebase4" yazmanız lazım, böyle çalıştırabildim programı ben ki kaynak kodda da bu şekilde indirilmesi gereken değil düşülmüş
Bu bot, 3 gün içinde tam zamanlı olarak 30 lvl yapabilir. Kendi kendine maçlara otomatik giriyor.
reis bunu nasıl calıstırırım ya dc den yardımcı olma sansın varmıPiyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, tht tarafından cracklenmiş ve kaynak kodu sızdırılmıştır, botun lisans kontrol sistemi deaktif edilmiştir. Programın kaynak kodunu aşağıda vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa bilgisayarınıza yükleyin, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklinde programı çalıştırdığınızda yokluğu yüzünden size hata verdiği bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç not var:
*Kütüphaneleri direk gördüğünüz ismiyle indirmeye çalışmayın yanlış bişey indirebilirsiniz, onun yerine hata neyse, hangi kütüphaneden kaynaklıysa onun adını google a yazıp neyi indirmeniz gerekliğini o şekilde bulun
*Dediğim gibi yaparsanız size sıkıntı çıkarabilecek tek kütüphane "pyrebase" olucak. Bunu indirmek için "pip install pyrebase4" yazmanız lazım, böyle çalıştırabildim programı ben ki kaynak kodda da bu şekilde indirilmesi gerektiği not düşülmüş
Bu bot hesabınızı 3 gün içerisinde full-time çalışarak 30 lvl yapabiliyor. Kendi kendine maçlara otomatik giriyor.
looks like a normal botPiyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, tht tarafından cracklenmiş ve kaynak kodu sızdırılmıştır, botun lisans kontrol sistemi deaktif edilmiştir. Programın kaynak kodunu aşağıda vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa bilgisayarınıza yükleyin, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklinde programı çalıştırdığınızda yokluğu yüzünden size hata verdiği bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç not var:
Birtek ben yapamadım sanırım çalışmadıKullanımını arkadaş anlatmış zaten cmd diye öncelikle cd dosyanın konumunu yazıp enterliyorsunuz
daha sonrasında gelen hataları örn no module named cv2 gibi hatalar vericek bunları pip install cv2 diyerek bilgisayarınız yüklüyorsunuz daha sonrasında bütün dosyalar yüklendiğinde zaten çalışacaktır.1 bilgisayarda eğer işlemciniz güçlü ise 10 tane vmware açın ve hepsine lol yükleyin 1 bilgisayardan 10 tane hesap kasmış olursunuz