AnchorBot - LoL Bot

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Türkçe bilmeyen insanlar bile botun ne işe yaradığını anlıyabiliyorken aynı dili konuştuğum insanlar 10 satır yazıyı okuyup anlamaktan bi haberler. Hala bot ne işe yarıyor açıklarmısın diye soran var.

Underground
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Is there any way to provide a tutorial? I have no knowledge of Python programming
urso-panda.jpg

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Piyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, tht tarafından cracklenmiş ve kaynak kodu sızdırılmıştır, botun lisans kontrol sistemi deaktif edilmiştir. Programın kaynak kodunu aşağıda vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa bilgisayarınıza yükleyin, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklinde programı çalıştırdığınızda yokluğu yüzünden size hata verdiği bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç not var:
*Kütüphaneleri direk gördüğünüz ismiyle indirmeye çalışmayın yanlış bişey indirebilirsiniz, onun yerine hata neyse, hangi kütüphaneden kaynaklıysa onun adını google a yazıp neyi indirmeniz gerekliğini o şekilde bulun
*Dediğim gibi yaparsanız size sıkıntı çıkarabilecek tek kütüphane "pyrebase" olucak. Bunu indirmek için "pip install pyrebase4" yazmanız lazım, böyle çalıştırabildim programı ben ki kaynak kodda da bu şekilde indirilmesi gerektiği not düşülmüş

Bu bot hesabınızı 3 gün içerisinde full-time çalışarak 30 lvl yapabiliyor. Kendi kendine maçlara otomatik giriyor.

Botun Kaynak kodu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vürüs yeme şansım ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
deneyeceğim hocam
Post automatically merged:

ban yeme riski var değil mi?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
şöyle bir hata alıyorum ve bu nedenle bot oynayamıyor düzgün

ERROR:Unable to change settings: File(s) not found!

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
Merak etmedim değil indirip denemek lazım çok iyi bence 3 4 günde 30 yapması fena değil ynai.