AnchorBot - LoL Bot

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Piyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, tht tarafından cracklenmiş ve kaynak kodu sızdırılmıştır, botun lisans kontrol sistemi deaktif edilmiştir. Programın kaynak kodunu aşağıda vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa bilgisayarınıza yükleyin, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklinde programı çalıştırdığınızda yokluğu yüzünden size hata verdiği bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç not var:
*Kütüphaneleri direk gördüğünüz ismiyle indirmeye çalışmayın yanlış bişey indirebilirsiniz, onun yerine hata neyse, hangi kütüphaneden kaynaklıysa onun adını google a yazıp neyi indirmeniz gerekliğini o şekilde bulun
*Dediğim gibi yaparsanız size sıkıntı çıkarabilecek tek kütüphane "pyrebase" olucak. Bunu indirmek için "pip install pyrebase4" yazmanız lazım, böyle çalıştırabildim programı ben ki kaynak kodda da bu şekilde indirilmesi gerektiği not düşülmüş

Bu bot hesabınızı 3 gün içerisinde full-time çalışarak 30 lvl yapabiliyor. Kendi kendine maçlara otomatik giriyor.

Botun Kaynak kodu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
does it still work?

Üye
3 HİZMET YILI
Piyasadaki en yeni ve stabil botlardan biri olan AnchorBot, tht tarafından cracklenmiş ve kaynak kodu sızdırılmıştır, botun lisans kontrol sistemi deaktif edilmiştir. Programın kaynak kodunu aşağıda vericeğim linkten indirdikten sonra çalıştırmak için gerekli python kütüphanelerini indirmeniz gerekmektedir. Python yoksa bilgisayarınıza yükleyin, ardından cmd den "pip install gerekli_kütüphane" şeklinde programı çalıştırdığınızda yokluğu yüzünden size hata verdiği bütün kütüphaneleri indirin. Ama indirme aşamasıyla ilgili vermem gereken bir kaç not var:
*Kütüphaneleri direk gördüğünüz ismiyle indirmeye çalışmayın yanlış bişey indirebilirsiniz, onun yerine hata neyse, hangi kütüphaneden kaynaklıysa onun adını google a yazıp neyi indirmeniz gerekliğini o şekilde bulun
*Dediğim gibi yaparsanız size sıkıntı çıkarabilecek tek kütüphane "pyrebase" olucak. Bunu indirmek için "pip install pyrebase4" yazmanız lazım, böyle çalıştırabildim programı ben ki kaynak kodda da bu şekilde indirilmesi gerektiği not düşülmüş

Bu bot hesabınızı 3 gün içerisinde full-time çalışarak 30 lvl yapabiliyor. Kendi kendine maçlara otomatik giriyor.

Botun Kaynak kodu:
nasıl otomatik maçlara giriyor?

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
AnchorBot, one of the newest and most stable bots on the market, was cracked by tht and its source code was leaked, the bot's license control system was deactivated. After downloading the source code of the program from the link I will give below, you need to download the necessary python libraries to run it. If you don't have Python, install it on your computer, then download all the libraries that give you an error because of their absence when you run the program as "pip install required_library" from cmd. But there are a few notes I should give about the download phase:
* Do not try to download the libraries with the name you see directly, you can download something wrong, instead, whatever the error is, type the name of the library into google and find what you need to download that way.
*If you do as I said, the only library that can cause you trouble will be "pyrebase". To download it, you have to type "pip install pyrebase4", I was able to run the program like this, it was noted in the source code that it should be downloaded this way as well.

This bot can make your account 30 lvl by working full-time in 3 days. It automatically enters the matches by itself.

Source code of the bot:
can you upload it on github?

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Teşekkürler deneyeceğim. Herhangi bir şey olursa, size geri dönüş sağlayacağım
Post automatically merged:

Hata karşılaştım

1677790197862.png

Son düzenleme:
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
1677792194596.png

Post automatically merged:

Gelişme1: Bot düzgün çalışmak için oyun içi arayüz dili ingilizce olması gerekiyor. Türkçe olduğu heart yazarken bulunmayınca hata verip kendi oyunu yeniden başlatıyor

Son düzenleme:
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Gelişme2: İngilizce dili yaptım, Çalıştı. Şuanda bot sorunsuz çalışıyor. teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
level 120 yapmam kaç haftayı alır ?

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Botun Kaynak kodu:
çalışıyorsa çok yararlı