Cooldoge
Süper Üye
Beta Lansman tanıtımı, Android ekibi tarafından genellikle bir G / Ç açılış notu sırasında Shoreline Amfitiyatrosu sahnesindeki Google Mountain View kampüsünde paylaşılacak olan aynı haberlerin, güncellemelerin ve duyuruların tümünü içermeyi hedefledi hepsini lansmanda tanıttı. Coronavirus pandemisi, Google'ın yıllık geliştirici konferansına tıpkı diğer pek çok önemli etkinliğe son verdiği gibi, bu güncelleme üzerindede etkisi oldu. Aşağıdaki lansman videosunu koydum bi bakabilirsiniz. Fragman şu anda YouTube'da listelenmemiş, bu duyurunun planlanandan daha önce çıkmış olabileceğini gösteriyor. Yani daha önceden belirliydi ama daha yeni tanıtıldı.Yazılım devi Google, geliştirici sitesindeki Android 11 sayfasında sessiz sedasız bir güncelleme yaptı. Google, yaptığı güncellemeyle birlikte mobil işletim sisteminin yeni sürümünün beta sürümü duyurusunu gerçekleştirdi. Stat Counter verilerine göre Nisan 2020 itibarıyla mobil işletim sistemleri pazarının %70,68’ine sahip olan Android’in yeni sürümünün betası, 3 Haziran tarihinde yayınlanacak. Ayrıca mayıs ayında düzenlediği Google I/O etkinliğinin eksikliğini de kapatmak isteyen yazılım devi, Android 11 için 3 Haziran’da YouTube’da The Beta Launch Show adında özel bir yayın yapacak.