1 Eyl 2018 #1 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar bugün sizlere güzel şık bildirim paneli değiştirme uygulamasını tanıtacam benim hoşuma gitti sizin de hoşuna gidiceğini umuyorum. Gördüğünüz gibi uygulama böyle arkadaşlar. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Google play linki olduğu için virüs totel koymuyorum. Son düzenleme: 2 Eyl 2018
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere güzel şık bildirim paneli değiştirme uygulamasını tanıtacam benim hoşuma gitti sizin de hoşuna gidiceğini umuyorum. Gördüğünüz gibi uygulama böyle arkadaşlar. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Google play linki olduğu için virüs totel koymuyorum.
1 Eyl 2018 Yasaklandı #2 #LeadSoldiers L HADİ HOPPALARAAAAAAA Banlı Üye Katılım 20 Tem 2017 Mesajlar 1,333 Tepki puanı 248 8 HİZMET YILI Gm8 de maalesef çalışmadı
1 Eyl 2018 Yasaklandı #3 Fight5Freedom F Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 1,283 Çözümler 3 Tepki puanı 419 8 HİZMET YILI Custom Roomlar İle de Yapabilirsiniz Bunu,Paylaşım İçin Teşekürler
1 Eyl 2018 Konuyu başlatan #4 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI dropyols12' Alıntı: Gm8 de maalesef çalışmadı Genişletmek için tıklayın ... Gerekli izinleri verdiniz mi ? Fight5Freedom' Alıntı: Custom Roomlar İle de Yapabilirsiniz Bunu,Paylaşım İçin Teşekürler Genişletmek için tıklayın ... Evet ama sistem komple degisiyor onda
dropyols12' Alıntı: Gm8 de maalesef çalışmadı Genişletmek için tıklayın ... Gerekli izinleri verdiniz mi ? Fight5Freedom' Alıntı: Custom Roomlar İle de Yapabilirsiniz Bunu,Paylaşım İçin Teşekürler Genişletmek için tıklayın ... Evet ama sistem komple degisiyor onda
1 Eyl 2018 #5 The Originals T Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta. Süper Üye Katılım 22 Ara 2017 Mesajlar 1,461 Çözümler 1 Tepki puanı 542 8 HİZMET YILI dostum andorid bilgin varmı başka şeylerde kodlayabilirmisin
2 Eyl 2018 Konuyu başlatan #6 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI The Originals' Alıntı: dostum andorid bilgin varmı başka şeylerde kodlayabilirmisin Genişletmek için tıklayın ... Kodlamak mesela ne kodlamak oyun mu uygulama mı ? @The Originals
The Originals' Alıntı: dostum andorid bilgin varmı başka şeylerde kodlayabilirmisin Genişletmek için tıklayın ... Kodlamak mesela ne kodlamak oyun mu uygulama mı ? @The Originals