İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
App Hoarder : Adli Uygulama Sayesinde Google Play'de Bulunan Ücretli Oyun & Uygulamalar İndirime Girdiği Gibi Bildirim Alarak Ücretsiz Şekilde Alabilirsiniz.
Aşağıda Verdiğim Linke Tıklayarak Uygulamanın Pro Versiyonunu İndirebilirsiniz Normal İndirme Linkide Bırakacam Ama Normal İndirirseniz Gün veya R€klamlar Gösterilecek Olacağı İçin Sıkılacaksınız ve Uygulamadan Nefret Edebilirsiniz Ondan Dolayı Aşağıda Verdiğim Benim Linkten İndirirseniz Sınırsız ve Reklam vb. Şeylerle Karşılaşmadan Güzelce Kullanabilirsiniz.

Adımlarla Anlatım :

Aşağıda Verdiğim Linke Tıklayarak Uygulamanın Pro Versiyonunu İndirebilirsiniz Normal İndirme Linkide Bırakacam Ama Normal İndirirseniz Gün veya R€klamlar Gösterilecek Olacağı İçin Sıkılacaksınız ve Uygulamadan Nefret Edebilirsiniz Ondan Dolayı Aşağıda Verdiğim Benim Linkten İndirirseniz Sınırsız ve Reklam vb. Şeylerle Karşılaşmadan Güzelce Kullanabilirsiniz.
Adımlarla Anlatım :
- Apk'yı İndir ve Aç
- Yukarda Bulunan İlk Resimde (Telefon'da Görüntüsü) Gördüğünüz Sağ Tarafta Olan 3 Nokta Olan Kısma Tıklayın
- Ardından Sort Yazan Yere Tıklayın ve " Expiration ( earliest ) yazanı seçin
- ve Yine Yukarda Bulunan İlk Resimde (Telefon'da Görüntüsü) Sağ Alt Köşede Bulunan Mavi Ok işaretine tıklayın ve otomatik olarak sizi google play'e atacak sırayla oyunları alabilirsiniz bu şekilde
- yükle dedikten sonra iptal derseniz bile hesabınıza oyun & uygulama tanımlı olacak yüklemenize gerek yok
- Bilgisayarda android emulator kullanarak bu işlemi daha hızlı yapabilirsiniz. ( tavsiyem memu play )
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Son düzenleme: