Android cihaza oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Shadow Fight serisi hikayeli ve dövüş oyunu seviyorsan oynayabilirsin offline şekilde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Taktik seviyor isen Clash of Clans , Clash Royale gibi strateji türünden arayabilirsin. FPS seviyorsan (mobildenoynamapcoyuncularınaayıp) pubg battleground veya normal pubg öneririm ama beni bir süre sonra sıktı bunlar söyleyeyim. MOBA seviyor isen ve depolama alanın az ise MLBB depolama alanın iyi ise Wild Rift öneririm. Ben etrafte gezim online olsun RPG olsun vs dersen Genshin ve Honkaiden yanayım saygılar

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
UNO Online bir oyun tavsiye ederim kart oyunları seviyorsan sariyor

mosyobozkurt
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
  1. Alto's Odyssey veya Alto's Adventure: Bu oyunlar sürükleyici bir atmosfere sahip, görsel açıdan etkileyici ve rahatlatıcı bir deneyim sunan yarış oyunlarıdır.
  2. Among Us: Arkadaşlarınızla veya çevrimiçi oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz çok oyunculu bir dedektiflik oyunu. İçindeki hileci oyuncuları bulmaya çalışırken uzay gemisinde görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.
  3. Genshin Impact: Bu açık dünya RPG oyunu, muazzam bir dünyada keşif yapmanıza ve çeşitli maceralara atılmanıza olanak tanır. Farklı karakterlerle savaşabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.
  4. PUBG Mobile veya Call of Duty Mobile: Battle Royale tarzı bu oyunlar, çok oyunculu savaş deneyimi sunar. Hayatta kalma mücadelesi verirken strateji geliştirmeniz gerekiyor.
  5. Monument Valley 1 ve 2: Estetik açıdan çarpıcı, zeka ve mantık gerektiren bulmaca odaklı bir oyun. Optik illüzyonlara dayalı bölümleriyle dikkat çekiyor.
  6. Plants vs. Zombies 2: Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir strateji oyunu. Bitkilerle zombilere karşı mücadele ederek bahçenizi savunuyorsunuz.

Üye
2 HİZMET YILI
İyi pizza güzel pizza hem internetsiz hem günlerce götürür

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wheelie life mxbixe ın mobile versiyonu gibi çok güzel

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
ben eğlendiğim bi oyunu söyliyim belki beğenirsin herkes hayatında bir kere oynamıuştır dream league soccer 2021 istersen yeni sürümünüde indirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dream league soccer hiç bir zaman sıkmayan oyundur kendileri

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
stardew valley chill oyundur, clash of clans var bide çok oynardım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tiny gladiators diye bir oyun var zamanında çok oynamıştım ve eğlenmiştim öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...