Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taktik seviyor isen Clash of Clans , Clash Royale gibi strateji türünden arayabilirsin. FPS seviyorsan (mobildenoynamapcoyuncularınaayıp) pubg battleground veya normal pubg öneririm ama beni bir süre sonra sıktı bunlar söyleyeyim. MOBA seviyor isen ve depolama alanın az ise MLBB depolama alanın iyi ise Wild Rift öneririm. Ben etrafte gezim online olsun RPG olsun vs dersen Genshin ve Honkaiden yanayım saygılar
Alto's Odyssey veya Alto's Adventure: Bu oyunlar sürükleyici bir atmosfere sahip, görsel açıdan etkileyici ve rahatlatıcı bir deneyim sunan yarış oyunlarıdır.
Among Us: Arkadaşlarınızla veya çevrimiçi oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz çok oyunculu bir dedektiflik oyunu. İçindeki hileci oyuncuları bulmaya çalışırken uzay gemisinde görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.
Genshin Impact: Bu açık dünya RPG oyunu, muazzam bir dünyada keşif yapmanıza ve çeşitli maceralara atılmanıza olanak tanır. Farklı karakterlerle savaşabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.
PUBG Mobile veya Call of Duty Mobile: Battle Royale tarzı bu oyunlar, çok oyunculu savaş deneyimi sunar. Hayatta kalma mücadelesi verirken strateji geliştirmeniz gerekiyor.
Monument Valley 1 ve 2: Estetik açıdan çarpıcı, zeka ve mantık gerektiren bulmaca odaklı bir oyun. Optik illüzyonlara dayalı bölümleriyle dikkat çekiyor.
Plants vs. Zombies 2: Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir strateji oyunu. Bitkilerle zombilere karşı mücadele ederek bahçenizi savunuyorsunuz.
ben eğlendiğim bi oyunu söyliyim belki beğenirsin herkes hayatında bir kere oynamıuştır dream league soccer 2021 istersen yeni sürümünüde indirebilirsin