Android Crackten Anlayanlar Baksın Uygulama Crackleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Saçma Sapan Boş Yorumlar Yapmayın Konuyu Okuyun Rapor Yapmak Zorunda Kalmayayım.

2 uygulama cracklemem gerek birisi ccgram son sürüm birisi apphi ikisinide root olduğu halde ne freedomla nede luckpatcher ile crackeleyemedim ve nette son sürüm apkları yok 2 side aylık ödeme veya yıllık ile çalışıyor nasıl yapabilirim veya yapabilecekler özelden veya burdan yazsın bilmeden saçma sapan yorum atanlar raporlanacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum Luc kpatcher artık uygulama crackliyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum eskiden android ile çok uğraşırdım bu konularda bilgi edinmenin en iyi yolu yabancı kaynaklı siteler diye düşünüyorum.Eminim derin bir araştırma sonrası sorununa çözüm bulabileceksin.
malesef bende detaylı bir araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşında dediği gibi eski sürümleri var

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
umarım halledersin bu iş için biraz araştırdım fakat bi sonuca varamadım istersen bir de sen çok detaylı araştır veya kurucular vs. bu işten anlayan birisi ile iletişime geç kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İlk önce lucky patcher gibi dalvik kodunu değiştiren veya ilerlemeni farklı bir servera yönlendiren uygulamamlarda ***** yapmak için,yüklü uygulamayı yeni bir apk dosyası halinde çıkartmalısın ikinci olarak internetli uygulumalarda başarı oranı düşüktür yani satın alma görünce lucky patcher ile editlemen birşeyi değiştirmez.

Bu işlemi elinde varsa pc ile yapmalısın.(İnternette öğretici videoları var)

İkincil olarak eğer uygulamalarda değer sistemi var ise GameGuardian'ı dene.

İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
luck pachter ile halledebilirsin kardeş

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
birisi daha apphi hakkında post açmıştı cracklemeyi başarırsa paylaşırmsıın diye sordum cracklerse seni bilgilendirim. sende ***** lemeyi başarırsan bizimle paylaşırmısın ?

I walk the lie
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyls root gerekiyor tele

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum Luc kpatcher artık uygulama crackliyor mu?
Ben lucky patcher ile dan the man oyununda para hilesi yapıp buluta kaydetmiştim. Para buluta kaydedildiği için bir daha hile yapmama gerek kalmadı. Harbiden bazen yarı internetli oyunlarda işe yarıyor lucky patcher.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...