- Yasaklandı
-
cok nadir ben rootlu kullandığım halde çoğu programı cracklemiyor ama oyunlarda çalışıyo bazenBen bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum Luc kpatcher artık uygulama crackliyor mu?
kimsenin bi bildiği yokDostum yardımcı oldular mı ? Eğer oldularsa konuna ekleyebilir misin acaba ?
Dostum eskiden android ile çok uğraşırdım bu konularda bilgi edinmenin en iyi yolu yabancı kaynaklı siteler diye düşünüyorum.Eminim derin bir araştırma sonrası sorununa çözüm bulabileceksin.kimsenin bi bildiği yok
malesef bende detaylı bir araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşında dediği gibi eski sürümleri varDostum eskiden android ile çok uğraşırdım bu konularda bilgi edinmenin en iyi yolu yabancı kaynaklı siteler diye düşünüyorum.Eminim derin bir araştırma sonrası sorununa çözüm bulabileceksin.
O zaman yapacak birşey yok maalesef. Yardımcı olamadığım için üzgünüm. İyi forumlar.malesef bende detaylı bir araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşında dediği gibi eski sürümleri var
Ben lucky patcher ile dan the man oyununda para hilesi yapıp buluta kaydetmiştim. Para buluta kaydedildiği için bir daha hile yapmama gerek kalmadı. Harbiden bazen yarı internetli oyunlarda işe yarıyor lucky patcher.Ben bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum Luc kpatcher artık uygulama crackliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?