Android Emülator: LeapDroid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
**Merhaba forum bugün sizlere güzel bir uygulama tanıtacağım**

**Eğer bilgisayarınızla haşir neşirseniz çok`ca vakit geçirmeyi seviyorsanız ve ayrıca oyun oynamayı da seviyorsanız bu haber tam size ben`de dahil mobil oyunları bir çoğumuz seviyoruz**

Ve bu adroid oyunlar olsun uygulamalar olsun buna pc`de geçirdiğimiz vakit süresince vaktinizi sanki bilgisayarınızı bir mobil işletim sitemi gibi kullanmak`dan yana iseniz LeapDroid

**Programı tam size göre telefonunuz`da ne yapıyorsanız bunu bilgisayarınız`da yapmak artık mümkün**

**bunlara örnek vericek olursak telefonumuz`da kasma yaratan oyunlar ve uygulamaları çok rahat ve sorunuz bir biçimde bilgisayarımızdan açabiliriz***

Özelikler

**LeapDriod emülatoler arasın`da en güçlü vede hızlı çalıştığı sanal bilgisayarlar olduğu testleri kanıtlanmıştır**

**Gerek oynanan oyunlar olsun gerek uygulamalar olsun rakiplerine nazaran çok daha performanslı olduğu bilinmektedir**

**Son olarak program geliştirilmeye devam ediyor en iyi emülator olma yolun`da emin adımlar ile ilerliyor**

İndir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüs Total
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İyi Forumlar​

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
foto da koy bole paylaşımlar yapmaya devam edeceksen kotu duruyor konu

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güzelde Bence Çok İhtiyaç Yok İkisinide Kendi Sistemlerine Yetiyor Ama Başka Biri İstiyebilir Orası Farklı Mesele

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hazır konu emülatörken araya sızıp bir soru sorayım dedim :) tencente kıyasla LD Player nasıl sizce? tencentte sıkça karsılasıyoruz kasma sorunuyla... gerçi oyun optimizasyonundan da kaynaklı ama yine de ıkı emülatör arasında kaldım :)

Üye
6 HİZMET YILI
Tebrikler.Başarılı bir konu daha böyle konulara 1-2 fotoğraf eklemesi yaparak daha hoş bir konu olabilir.İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...