Android Emülator: LeapDroid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
**Merhaba forum bugün sizlere güzel bir uygulama tanıtacağım**

**Eğer bilgisayarınızla haşir neşirseniz çok`ca vakit geçirmeyi seviyorsanız ve ayrıca oyun oynamayı da seviyorsanız bu haber tam size ben`de dahil mobil oyunları bir çoğumuz seviyoruz**

Ve bu adroid oyunlar olsun uygulamalar olsun buna pc`de geçirdiğimiz vakit süresince vaktinizi sanki bilgisayarınızı bir mobil işletim sitemi gibi kullanmak`dan yana iseniz LeapDroid

**Programı tam size göre telefonunuz`da ne yapıyorsanız bunu bilgisayarınız`da yapmak artık mümkün**

**bunlara örnek vericek olursak telefonumuz`da kasma yaratan oyunlar ve uygulamaları çok rahat ve sorunuz bir biçimde bilgisayarımızdan açabiliriz***

Özelikler

**LeapDriod emülatoler arasın`da en güçlü vede hızlı çalıştığı sanal bilgisayarlar olduğu testleri kanıtlanmıştır**

**Gerek oynanan oyunlar olsun gerek uygulamalar olsun rakiplerine nazaran çok daha performanslı olduğu bilinmektedir**

**Son olarak program geliştirilmeye devam ediyor en iyi emülator olma yolun`da emin adımlar ile ilerliyor**

İndir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüs Total
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İyi Forumlar​

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
foto da koy bole paylaşımlar yapmaya devam edeceksen kotu duruyor konu

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güzelde Bence Çok İhtiyaç Yok İkisinide Kendi Sistemlerine Yetiyor Ama Başka Biri İstiyebilir Orası Farklı Mesele

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hazır konu emülatörken araya sızıp bir soru sorayım dedim tencente kıyasla LD Player nasıl sizce? tencentte sıkça karsılasıyoruz kasma sorunuyla... gerçi oyun optimizasyonundan da kaynaklı ama yine de ıkı emülatör arasında kaldım

Üye
6 HİZMET YILI
Tebrikler.Başarılı bir konu daha böyle konulara 1-2 fotoğraf eklemesi yaparak daha hoş bir konu olabilir.İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...