**Merhaba forum bugün sizlere güzel bir uygulama tanıtacağım**
**Eğer bilgisayarınızla haşir neşirseniz çok`ca vakit geçirmeyi seviyorsanız ve ayrıca oyun oynamayı da seviyorsanız bu haber tam size ben`de dahil mobil oyunları bir çoğumuz seviyoruz**
Ve bu adroid oyunlar olsun uygulamalar olsun buna pc`de geçirdiğimiz vakit süresince vaktinizi sanki bilgisayarınızı bir mobil işletim sitemi gibi kullanmak`dan yana iseniz LeapDroid
**Programı tam size göre telefonunuz`da ne yapıyorsanız bunu bilgisayarınız`da yapmak artık mümkün**
**bunlara örnek vericek olursak telefonumuz`da kasma yaratan oyunlar ve uygulamaları çok rahat ve sorunuz bir biçimde bilgisayarımızdan açabiliriz***
Özelikler
**LeapDriod emülatoler arasın`da en güçlü vede hızlı çalıştığı sanal bilgisayarlar olduğu testleri kanıtlanmıştır**
**Gerek oynanan oyunlar olsun gerek uygulamalar olsun rakiplerine nazaran çok daha performanslı olduğu bilinmektedir**
**Son olarak program geliştirilmeye devam ediyor en iyi emülator olma yolun`da emin adımlar ile ilerliyor**
hazır konu emülatörken araya sızıp bir soru sorayım dedim tencente kıyasla LD Player nasıl sizce? tencentte sıkça karsılasıyoruz kasma sorunuyla... gerçi oyun optimizasyonundan da kaynaklı ama yine de ıkı emülatör arasında kaldım
hazır konu emülatörken araya sızıp bir soru sorayım dedim tencente kıyasla LD Player nasıl sizce? tencentte sıkça karsılasıyoruz kasma sorunuyla... gerçi oyun optimizasyonundan da kaynaklı ama yine de ıkı emülatör arasında kaldım