Android exe dosyası çalıştırır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Android bir tlf yada android x86 gibi bir işletim sisteminde exe dosyası çalıştırabilir miyim her hangi bir bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi
Pc ye android x86 işletim sistemi kurdum ama "Vine" adlı sözde exe açan uygulama memory loaderi açmadı loaderi nasıl açabilirim.
daha teknoloji o kadar ilerlemedi kral

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Android bir tlf yada android x86 gibi bir işletim sisteminde exe dosyası çalıştırabilir miyim her hangi bir bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi
Pc ye android x86 işletim sistemi kurdum ama "Vine" adlı sözde exe açan uygulama memory loaderi açmadı loaderi nasıl açabilirim.
açamassın veya çok zor hocam ama yinede biraz araştır

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
exe dosyası açılmaz ancak winrar gibi program yardımı ile açabilirsin. Apk olan şeyleri açar telefon

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
no Setup Extractor. Zamanında denemiştim her exe yi açamazsın ama memory, ile açtıklarını söylüyorlar denemedim ama işe yarıyormuş. :)

Bana kimse değil sen lazımsın
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Malsef açamıyorsun.

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
olmaz kanka boşuna uğraşma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...