Android hakkinda..!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaslar android cihazlar hakkinda rahat ya da rahatsiz oldugunuz seyler varmidir.
Android merdiven alti olanlar pek cok kiside vardir ama bu birazda bizi ilgilendirir kiminki android cihazlarda donma,kasma, bozulma gibi durumlar var yani bazi android cihazlar haric guzel bir cihaz hakkini veriyor ama ne bilim‍♀️

Yani sizin android hakkinda dusunce ve fikitleriniz nelerdir?

Üye
5 HİZMET YILI
android her bütçeye hitap eder bu kısım da en önemlisi bütçe ona göre en iyi f/p telefon bakmak gerek 3000-3500 aralığına samsung a71 xiaomi note 9 pro veya oppo reno 4 alına bilir eğer bulabilirsin xiaomi note 10 lite de çok tavsiye ederim hem çok şık hemde donanım olarak çok iyi telefon

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
androidin cihaz bozulmasıyla pek bir alakası yok işletim sistemi sonuçta apk yüklemesini tavsiye etmiyo mesela sen gidipte bilmediğin sitelerden apk dayarsan tabi bozulur genellikle telefon kaynaklı oluyor ama

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence herzaman i os androidden daha iyi

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
android her bütçeye hitap eder bu kısım da en önemlisi bütçe ona göre en iyi f/p telefon bakmak gerek 3000-3500 aralığına samsung a71 xiaomi note 9 pro veya oppo reno 4 alına bilir eğer bulabilirsin xiaomi note 10 lite de çok tavsiye ederim hem çok şık hemde donanım olarak çok iyi telefon
arkadaşın dediği gibi zte ama doğrusu Samsung'a artık hiç saygım kalmadı telefonları artık çok çabuk bozuluyor veya kırılıyor 2k'lık bir Xiaomi = 8k'lık Samsung gibi sadece Xiaomi değil Huawei oppo vs.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Android açık kaynak kodludur her şeye açıktır kullanımı daha rahattır(Telefonuna virüs bulaşma ihtimali de daha fazladır). iOS ve Android arasındaki performans farkı da şöyle değerlendirilebilir;

Android herhangi bir telefona veya cihaza özel yapılmış işletim sistemi değil o yüzden stabil çalışma olasılığı düşük. iOS ise sadece kendi cihazlarına tasarlanmış bir işletim sistemi yani stabil çalışması kat kat daha yüksek.

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
android bence daha iyidir iostan

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka telefonu nasıl kullanıcağına bağlı mesela güvenlik sadelik basitlik istiyorsan ios ama böyle apk daha fazla özelleştirme daha fazla uygulama olmasıyla daha iyi ben ios da kullandım android de kullandım ama android (ama fps konusunda ios isletim sistemi daha iyi bi o kadarda pili hızlı bitiriyor onuda aklında buluundur androidler 5k bataryaya sahipken iosunki 2 veya 3k)

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Virüs yemesi çok kolay androidde yanlış birşey indirdinmi virüsü kapıyosun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
günümüzde android tellerde donma kasma görmedim ben artık android de yeterince stabil. her işi görür illa ios olacak diye bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka android daha iyi çünkü ios ta felan bozuldumu hesabını unuttunmu felan baya sıkıntıya giryorsun benim tablette (ipad 4) şifreyi yanlış girdim tablet kitlendi öyle boş duruyor çöp oldu

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Şahsen ben hiç sıkıntı çekmedim androidi seviyorum yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...