Android için uygulama yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Android için playstorede uygulama yapmak istiyorum şu an için amatörce olacak şekilde ücretsiz nasıl yapabilirim nelere dikkat etmem gerekiyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yaptığın zaman google playe yüklemek için 25 tl gibi bir para ödemen gerekiyor

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
uygulama yapmak için ilk önce yazılım dili öğrenmelisin yoksa yapamazsın ben dart diliyle başladım şu anda android studio da flutter yazıyorum uygulamanın işleyişini ve tasarımını yapmak için yazılım dili şart.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence uygulamaya geçmeden önce dil yazılımı hakkında iyi bir araştırma yap daha sonra adım adım öğrenir düşükten yükseğe göre birşeyler yaparsın

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaptığın zaman google playe yüklemek için 25 tl gibi bir para ödemen gerekiyor
25 dolar yani 25x8 den 200tl
uygulama yaparken bazı politikaları ihlla etmemen gerek bunları araştırabilirsin uygulama yapmak için bir dil öğrenmen gerek tavsiyem flutter öğren çok kolay aynı zamanda android uygulaması yapınca ios içinde yapmış oluyorsun lakin uygulaman ne kadar iyi olursa olsun reklam olmadan bir hiç olacaktır

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
webview ile başlayabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
25 dolar yani 25x8 den 200tl
uygulama yaparken bazı politikaları ihlla etmemen gerek bunları araştırabilirsin uygulama yapmak için bir dil öğrenmen gerek tavsiyem flutter öğren çok kolay aynı zamanda android uygulaması yapınca ios içinde yapmış oluyorsun lakin uygulaman ne kadar iyi olursa olsun ****** olmadan bir hiç olacaktır
Bu hqkalrdan bahsederken telif hakları mi oluyot
Post automatically merged:

bence uygulamaya geçmeden önce dil yazılımı hakkında iyi bir araştırma yap daha sonra adım adım öğrenir düşükten yükseğe göre birşeyler yaparsın
Ben şimdi bir demo gibi birşey yapmak istiyorum daha sonra bunu ücretli yapan yerlere buyutecegim sponsorla anlaşıp daha sonra büyük bir hale getirmek istiyorum ama en ucuz şekilde demosunu halletmem gerekiyor tam anlatabildim mi bilmiyorum

uygulama yapmak için ilk önce yazılım dili öğrenmelisin yoksa yapamazsın ben dart diliyle başladım şu anda android studio da flutter yazıyorum uygulamanın işleyişini ve tasarımını yapmak için yazılım dili şart.
Peki bunun için bana yardımcı olacak birini bulabilirmiyim bana demo bir uygulama yapacak birisi

webview ile başlayabilirsin
Araştırayim bir teşekkür ederim

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
youtube da amatörce nasıl uygulama yapılır diye videolar var eğer iyi bir uygulama yapmak istiyorsan yazılım bilmen gerekir

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
udemyden ders alabilirsin ama dil öğrenmeden uygulama yapamazsın bunu dil öğrenirsen çok iyi anlarsın ne dediğimi.merakın varsa 3-4 ayda öğrenirsin ve basit bir uygulama yapabilirsin.çevrende yazılımcı varsa daha kolay öğrenirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yazılıma odaklan aga onu hallettin mi yaparsın zaten
Eyvallah kardeşim de ona zamanım yok ne yazık ki

udemyden ders alabilirsin ama dil öğrenmeden uygulama yapamazsın bunu dil öğrenirsen çok iyi anlarsın ne dediğimi.merakın varsa 3-4 ayda öğrenirsin ve basit bir uygulama yapabilirsin.çevrende yazılımcı varsa daha kolay öğrenirsin.
Merak değilde bir iş için kullanmayı planlıyorum ve kısa zamanda yapmam lazım tam kafamda oturursa artık ucrretli falan yaptıracaz galiba

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bunun Hakkında Kurs Veya Videolar Var İzleyip Öğrenebilirsin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bir YouTube kanalında eğitim videosu veriliyordu ordan bakabilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
Uygulamayı GOOGLE PLAY platformuna indirmek için yanılmıyorsam 25TL ödemeniz gerekecek.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
yazılımı öğrenmen lazım oda çok zor yani baya zaman alır

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
androitsutudyoda yapabilirsin diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...