Android Klasörü Veri Kurtarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba, 4-5 ay önce telefonumu sattım. Satarken de verilerimi hızlıca yedekleyip sonra bulurum diye direkt tüm telefonu bilgisayara yedekledim. Şimdi mesela notlarıma erişmek istiyorum ama android/data/com.samsung.android.app.notes klasörüne bilgisayar üzerinden girdiğimde boş gözüküyor. Bunları bir emülatörün android/data kısmına atarak giriş yapabilir miyim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Zarchiver yada herhangi bir dosya yoneticisi ile dene

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bir android emülatörü kullanarak notlara erişebilirsi ama bunun için öncelikle bir android emülatörü yüklemen gerekiyor bluestacks veya noxplayer gibi ücretsiz emülatörleri kullanabilirsin emülatörü yükledikten sonra emülatör üzerinde bir kullanıcı hesabı oluştur ve android cihazında kullandığın aynı google hesabını kullanarak hesabını giriş yap ondan sonra bilgisayarındaki yedekleme dosyasından notların olduğu klasörü emülatörün dosya yöneticisine kopyala ardından emülatörün içindeki dosya yöneticisi üzerinden klasöre erişebilir ve notlarını açabilirsin notlarını geri yüklemek için emülatör üzerinde bir not uygulaması indirip klasördeki not dosyalarını buraya kopyalayabilirsi notlarını emülatör üzerindeki not uygulamasına aktararak kullanmaya devam edebilirsin bu şekilde yani tamamen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...