- Yasaklandı
-
Yararlıysa ne mutlu
Bunu göstermek için yazmana gerek yok lıke atabilirsinhep bilgilendirici şeyler paylaşıyorsun
Kadaya Ddosmu attılar ne diyon laBen bu zaman kadar saçma sapan programda yüklemedim yklemeyimde googleden direk indirin resim ne manaya Wallperr yüklemekne manaya
yok aga Dediğim şöle wallper programlarını yülüyolar Teli bozzuyolar sonra baba bana tel alKadaya Ddosmu attılar ne diyon la
Aynnn layok aga Dediğim şöle wallper programlarını yülüyolar Teli bozzuyolar sonra baba bana tel alZedge yükleyin en iyisi
Katılıyorum 1 şeyi yapmadan 2 kez düşünmek gerekbilgi için sağol ama oyunların içinede bu tarz zararlı virüsler yerleştiriliyordenenmiş ve onaylanmış bir şekilde bir başkasının yaptığı oyunun adını ve biraz içeriğini değiştirip virüsünüzü yerleştirip google play'de paylaşıma sunduğunuzda oyunun orijinalinden fazla indirilme oranına gelirseniz bu daha fazla bir bilgi toplama olacaktır ve daha iyi olacaktır oyunun yapımcıları farkedene kadar uygulamanız kaldırılmayacak kalacak ve virüsünüzün sayesinde telefonda olan bilgileri alabilirsiniz, kullandığınız interneti ve internete bağlı bilgisayarları ve diğer telefonları öğrenebilirsin ama bu basit bir işlem değil bu işlem için bir uygulama için en az 6 ay gibi bir uğraş sağlıyor tabi ki bu konuda iyileşmiş olan kişiler 6 ayda +1.000 uygulama rahatlıkla yapabilir yapmıyorlar çünkü yaptığı virüs ortaya çıkmasın diye bir kaç uygulama yapıyorlar sürekli güncelleme atıyorlar çünkü telefonunuzun bilgilerini tazelemek istiyorlar ondan indireceğiniz oyunu bile 2 kere düşünüp indirin
Thanks brobilgi için teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?