- Yasaklandı
Banlı Üye
Aslında bu tarzda bir çok uygulama var ancak bazı gerekçelerden dolayı belli ksımlarını paylaşıyorum..
Bu gördüğünüz uygulamar içinde "Malware" barındaran uygulamalardır..
Ana klasörünüzün içine dosya oluşturur dolayısıyla fark edemessiniz bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim..
Maalasef artık mobil app yapmak daha basit olduğu için ve insanlarda güvenlik konusunda bilinçsiz olduğu için bu tarz işler pahalıya mal oluyor lütfen bu konuda yaşınız kaç olursa olsun dikkatli olunuz..
Ve şunu unutmayın ;
İnternet aleminde hatta teknoloji alanında hiç bir hizmet bedava olmaz illaki birşeyleriniz alınır...
Örneklerini vereyim ;
Facebook , 2010 yıllarına kadar tam hatırlamıyorum ama bu tarihler arasında cia'ya herkesin profil bilgilerini gönderiyordu hatta cıa ile paylaşmak istermisin diye seçenek bile vardır..
Apple, özellikle iphonelardaki her hareketiniz loglanıyor ve apple yollanıyor..
vs..Uzar gider..
Elbette istemesekde bunları kullanıyoruz .. Ancak demeye çalıştığım kullandığımız neolursa olsun bilinçli olmalıyız...
1.için zararlı dosya ismi ; ANDROIDOS_JSMINER
2.için zararlı dosya ismi ; ANDROIDOS_JSMINER
Zararlı dosya ismi ; ANDROIDOS_CPUMINER
Bu gördüğünüz uygulamar içinde "Malware" barındaran uygulamalardır..
Ana klasörünüzün içine dosya oluşturur dolayısıyla fark edemessiniz bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim..
Maalasef artık mobil app yapmak daha basit olduğu için ve insanlarda güvenlik konusunda bilinçsiz olduğu için bu tarz işler pahalıya mal oluyor lütfen bu konuda yaşınız kaç olursa olsun dikkatli olunuz..
Ve şunu unutmayın ;
İnternet aleminde hatta teknoloji alanında hiç bir hizmet bedava olmaz illaki birşeyleriniz alınır...
Örneklerini vereyim ;
Facebook , 2010 yıllarına kadar tam hatırlamıyorum ama bu tarihler arasında cia'ya herkesin profil bilgilerini gönderiyordu hatta cıa ile paylaşmak istermisin diye seçenek bile vardır..
Apple, özellikle iphonelardaki her hareketiniz loglanıyor ve apple yollanıyor..
vs..Uzar gider..
Elbette istemesekde bunları kullanıyoruz .. Ancak demeye çalıştığım kullandığımız neolursa olsun bilinçli olmalıyız...
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
1.için zararlı dosya ismi ; ANDROIDOS_JSMINER
2.için zararlı dosya ismi ; ANDROIDOS_JSMINER
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Zararlı dosya ismi ; ANDROIDOS_CPUMINER