Onaylı Üye
eğer oyun oynamıyorsan ios iyidir3 yıl sonra telefon alcam lakın ıphonemı alsam veyahut androıdmı suan s6 kullanıyorum oyun falan oynamıyorum telefondan ıphone dıyorlar butce 3k 4k arası
eğer oyun oynamıyorsan ios iyidir3 yıl sonra telefon alcam lakın ıphonemı alsam veyahut androıdmı suan s6 kullanıyorum oyun falan oynamıyorum telefondan ıphone dıyorlar butce 3k 4k arası
oyun için neden kötü olsun oyun için de iyieğer oyun oynamıyorsan ios iyidir
sürekli oynamalarda ısınma yapıyor ben bir dönem kullanmıştım ısındıkçada kasmalara neden olaniliyor oyun oynamaktan kastım bu arada aralıksız saatlerce moba tarzı oyunlaroyun için neden kötü olsun oyun için de iyi
evet ısınma prolemi oluyor ama onun içinde cihgazın uzun süre kullanılmıs olması gereksürekli oynamalarda ısınma yapıyor ben bir dönem kullanmıştım ısındıkçada kasmalara neden olaniliyor oyun oynamaktan kastım bu arada aralıksız saatlerce moba tarzı oyunlar
Android Olarak Huawei Xiaomi öneririm3 yıl sonra telefon alcam lakın ıphonemı alsam veyahut androıdmı suan s6 kullanıyorum oyun falan oynamıyorum telefondan ıphone dıyorlar butce 3k 4k arası