oynadım bitirdim çok güzel oyun ve çok heyecanlı. Buradan herkese tavsiye ederim benim gibi oyunsuzluk çeken varsa.Score hero olabilir
+1 Oyun cidden çok güzel sitede var mıydı bilmiyorum ama gelmesi çok iyioynadım bitirdim çok güzel oyun ve çok heyecanlı. Buradan herkese tavsiye ederim benim gibi oyunsuzluk çeken varsa.
Sınrısız can hileli mod apk indirebilirsin. Hem oyun o kadar kolaylaşmıyor sadece sınrısız oynama hakkın oluyor+1 Oyun cidden çok güzel sitede var mıydı bilmiyorum ama gelmesi çok iyi
Başında uzun vakitler geçirebileceğim online oyun önerebilir misiniz? online olması öncelik, offline oyun istemiyorum. Önerlerinizi bekliyorum.
Pes 2020'yi denemeyi düşünüyordum teşekkürlerSana Önerebileçeğim Baya Oyun Var knk Ama Ben bu listeden sana 8 tanesini verebilirim
1- Call Of Duty Mobile(Savaş için ideal bir oyun önerrim]
2-Jhonny Trigger[Denemedim Ama cogu kısı guzel dıyor
3-LoL:Wild Rift[Güzel]
4-
eFootball PES 2020[Futbol İstersende Diye Koydum]
5-
Diablo Immortal[Denemedim]
6-Vainglory{Harikilade BAYA hosşuma gitti]
7-Realm Defance[Güzel idare eder]
8-roblox[Oynadım Ama guzel bir oyun ya]
oynadım teşekkürlerScore hero
Moba tarzı oyunları sevmiyorum reis sağol, Bi ara oynamıştım mobile legend sarmıştı sonra bıraktım neden bıraktığımı bilmiyorum.eğer lol oynuyorsan tft mobile öneririm aslında lol oynamasan da 1-2 video ile olayı çözersin tam zaman geçirmelik oyun 1 el atıyorsun kafadan yarım saat gidiyor