1 Kas 2017 Yasaklandı #1 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI Merhaba MemoryHackers üyeleri PlayR uygulamasını size göstereceğim. PlayR İle Android,İos,iPad Gibi platformlarda oyun yapabilirsiniz. İndirme Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba MemoryHackers üyeleri PlayR uygulamasını size göstereceğim. PlayR İle Android,İos,iPad Gibi platformlarda oyun yapabilirsiniz. İndirme Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1 Kas 2017 #2 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Bir aralar bu olaya cok kafa takmistim ama sonradan biraktim cok zor cunki
1 Kas 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI #ExPlus' Alıntı: Bir aralar bu olaya cok kafa takmistim ama sonradan biraktim cok zor cunki Genişletmek için tıklayın ... Evet zor herhale Unity gibi oyun motorlarında Android de çalışan oyun yapılabiliyor.
#ExPlus' Alıntı: Bir aralar bu olaya cok kafa takmistim ama sonradan biraktim cok zor cunki Genişletmek için tıklayın ... Evet zor herhale Unity gibi oyun motorlarında Android de çalışan oyun yapılabiliyor.
1 Kas 2017 #4 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI ÜzgünAdam' Alıntı: Evet zor herhale Unity gibi oyun motorlarında Android de çalışan oyun yapılabiliyor. Genişletmek için tıklayın ... Evet tabiki yapilabiliyor ama bilgin olmasi gerekiyor ozen ve dikkat isteyen bir ugras
ÜzgünAdam' Alıntı: Evet zor herhale Unity gibi oyun motorlarında Android de çalışan oyun yapılabiliyor. Genişletmek için tıklayın ... Evet tabiki yapilabiliyor ama bilgin olmasi gerekiyor ozen ve dikkat isteyen bir ugras
1 Kas 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI #ExPlus' Alıntı: Evet tabiki yapilabiliyor ama bilgin olmasi gerekiyor ozen ve dikkat isteyen bir ugras Genişletmek için tıklayın ... İşe girince çıkamıyorsun Beynin yanıyor Kafa karıştırıcı
#ExPlus' Alıntı: Evet tabiki yapilabiliyor ama bilgin olmasi gerekiyor ozen ve dikkat isteyen bir ugras Genişletmek için tıklayın ... İşe girince çıkamıyorsun Beynin yanıyor Kafa karıştırıcı
1 Kas 2017 #6 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI ÜzgünAdam' Alıntı: İşe girince çıkamıyorsun Beynin yanıyor Kafa karıştırıcı Genişletmek için tıklayın ... Aynen kardesim
ÜzgünAdam' Alıntı: İşe girince çıkamıyorsun Beynin yanıyor Kafa karıştırıcı Genişletmek için tıklayın ... Aynen kardesim
1 Kas 2017 #7 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,565 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI bunu biliyorum ben zamanında çok yaptım ama google play'de paylaşmadım çünkü o sistem falan yoktu can sıkıntısından yapıp arkadaşlara veriyordum
bunu biliyorum ben zamanında çok yaptım ama google play'de paylaşmadım çünkü o sistem falan yoktu can sıkıntısından yapıp arkadaşlara veriyordum
19 Kas 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #8 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI Güncel+++
19 Kas 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #9 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI Emre_234' Alıntı: güncell+++ Genişletmek için tıklayın ... Güncel yazdığın için teşekkür ederim. Telefondan yazdığım için yavaş yazıyorum
Emre_234' Alıntı: güncell+++ Genişletmek için tıklayın ... Güncel yazdığın için teşekkür ederim. Telefondan yazdığım için yavaş yazıyorum
22 Kas 2017 #10 Adras for a Dream Seçkin Üye Katılım 10 May 2017 Mesajlar 478 Tepki puanı 48 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ben bu uygulamayı youtubede görmüştüm bi kaç kez denemenin sonunda silmiştim yararlı konu