Android oyunlarda kullanıcı dosyasından oyuna para eklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Android oyunlarda APK paketini açsam da nereden kullanıcı detaylarına girip kendime para ekleyeceğimi bulamıyorum. Bu dediğim elbette offline oyunlar için örneğin, şu an para eklemeye çalıştığım oyun survivor.io. Offline da oynanabilen yada direkt offline olan oyunlarda bazen kendimi çok kasmadan ilerlemek istiyorum. Bir vakit sonra sıkıyor açıkçası sürekli aynı şeyler, sadede gelirsek nasıl kendim para eklerim oyunlarima?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam eğer ki rootun varsa game guardianla değerler aratıp değiştirebilirsin hiç o dosyalara girmene gerek yok

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
root atman lazım yoksa kolay kolay oyun dosyalarına giremiyorsun birde sadece offline oyunlarda geçerli hill climp racing bus simulator gibi oyunlarda işe yarıyor onun yerine root atıp game guardian indirmeni öneririm

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Rootlamadan telefon üzerinden bir apkyı editlemek mümkün değil gibi geliyor. Bunu bilgisayardan yapabilirsin ama telefondan olacağını düşünmüyorum. Root dediğin sistemde bunu yapabiliyor olmanın nedeni direkt ram üzerinde çalışan processlere erişim sağlayabiliyor olman. Save dosyasını editleyerek hile yapmak istiyorsun anladım fakat save dosyalarınada root atmadığın sürece erişim sağlayamazsın diye düşünüyorum.

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
root atman lazım

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
telefondan olmaz, apk editörleri var ancak bilgisayar üzerinde bunların hepsi. ancak öyle açıp oyunun değerlerini editleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gamecih veya gameguardian işini görür. Parallel space ile rootsuz da kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...