Herkese merhabalar ve de iyi günler
Bu konuda cihazınızın garantisi gitmeden cihazı bozmadan nasıl root yapabilirsiniz anlatacağım
sizlere bu uygulamayı önereceğim kullanımı ve kurulum işlemleri çok basittir
Uygulama Adı:Vmos Pro
Rom andorid sürüm 7.1 64bit armv8a :
Play Store dan yükleyelim ve izinleri verelim ve sonra verdiğim linkten rom dosyasını yükleyiniz
vmos uyuglamasını açalım sol üst tarafta + simgesine tıklayıp 'import local rom' basalım
Yukarıda verdiğim rom dosyasını seçip kurulumun bitmesini bekleyiniz işlem bu kadar tadını çıkartın
Oyunlarda kasmalar vs. Olması normal ama geriye kalan root la alakalı tüm işleri görüyor. Benim eski telefonum android ve rootlu olduğundan bunu kullanmaya ihtiyaç duymuyordum ama root atmak istemeyenler için kurtarıcı bir uygulama ben bunun paylaşımını yapacaktım arkadaş yapmış. Eline sağlık
çeşitli rom versiyonlarını internetten bulabilirsiniz bu sadece 64 bit (armv8a) telefon sürümüne sahip kullanıcılar içindir 32 bit (armv7a) için olanı bu konuya koymamışsın koyarsan belki bu konunun altına gelicek çalışmıyor yorumlarından kurtulabilirsin
Oyunlarda kasmalar vs. Olması normal ama geriye kalan root la alakalı tüm işleri görüyor. Benim eski telefonum android ve rootlu olduğundan bunu kullanmaya ihtiyaç duymuyordum ama root atmak istemeyenler için kurtarıcı bir uygulama ben bunun paylaşımını yapacaktım arkadaş yapmış. Eline sağlık
hocam zamanında xiaomi mi 10t kullanıyordum oyun performans açısından bir kayıp olmadı ama aşırı ısınma şarjın çabuk bitmesi gibi durumlar oldu pubg ve codm 90fps modunda