10 Nis 2017 #1 merke M Onaylı Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 135 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Telefonum samsung s3 ve benim android sürümüm 4.4.4 kullanıyorum 5.0.1 sürümüne nasıl yükseltebilirim?
Telefonum samsung s3 ve benim android sürümüm 4.4.4 kullanıyorum 5.0.1 sürümüne nasıl yükseltebilirim?
10 Nis 2017 #2 Alesso* A Üye Katılım 10 Mar 2017 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Tel Numaran İpone Ve Android Kullanıyorsun A:ASD:
10 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 merke M Onaylı Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 135 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Alesso*' Alıntı: Tel Numaran İpone Ve Android Kullanıyorsun A:ASD: Genişletmek için tıklayın ... yanlışlıkla iphone yazmışım eynir:
Alesso*' Alıntı: Tel Numaran İpone Ve Android Kullanıyorsun A:ASD: Genişletmek için tıklayın ... yanlışlıkla iphone yazmışım eynir:
10 Nis 2017 #4 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI En sevdigim sey sjsjjs neyse 1. Konu yerin yanlis 2. Telefon rootlu mu ?
10 Nis 2017 Konuyu başlatan #5 merke M Onaylı Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 135 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI DelPhoİ' Alıntı: En sevdigim sey sjsjjs neyse 1. Konu yerin yanlis 2. Telefon rootlu mu ? Genişletmek için tıklayın ... 1.neresi olacak kardeşim 2.rootlu
DelPhoİ' Alıntı: En sevdigim sey sjsjjs neyse 1. Konu yerin yanlis 2. Telefon rootlu mu ? Genişletmek için tıklayın ... 1.neresi olacak kardeşim 2.rootlu
10 Nis 2017 #6 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI merke' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: En sevdigim sey sjsjjs neyse 1. Konu yerin yanlis 2. Telefon rootlu mu ? Genişletmek için tıklayın ... 1.neresi olacak kardeşim 2.rootlu Genişletmek için tıklayın ... 1. Yardim konusu icin BURAYA ACICAN 2. Bekle ben sana gine link aticam rootlu ise gayet guzel sekilde yukseltirsin.
merke' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: En sevdigim sey sjsjjs neyse 1. Konu yerin yanlis 2. Telefon rootlu mu ? Genişletmek için tıklayın ... 1.neresi olacak kardeşim 2.rootlu Genişletmek için tıklayın ... 1. Yardim konusu icin BURAYA ACICAN 2. Bekle ben sana gine link aticam rootlu ise gayet guzel sekilde yukseltirsin.
10 Nis 2017 Konuyu başlatan #7 merke M Onaylı Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 135 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI DelPhoİ' Alıntı: merke' Alıntı: 1.neresi olacak kardeşim 2.rootlu Genişletmek için tıklayın ... 1. Yardim konusu icin BURAYA ACICAN 2. Bekle ben sana gine link aticam rootlu ise gayet guzel sekilde yukseltirsin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için forumda yeniyim o yüzden fazla bilmiyordum.
DelPhoİ' Alıntı: merke' Alıntı: 1.neresi olacak kardeşim 2.rootlu Genişletmek için tıklayın ... 1. Yardim konusu icin BURAYA ACICAN 2. Bekle ben sana gine link aticam rootlu ise gayet guzel sekilde yukseltirsin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için forumda yeniyim o yüzden fazla bilmiyordum.
10 Nis 2017 #8 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI merke' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: 1. Yardim konusu icin BURAYA ACICAN 2. Bekle ben sana gine link aticam rootlu ise gayet guzel sekilde yukseltirsin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için forumda yeniyim o yüzden fazla bilmiyordum. Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim yaparsan buradan yaparsin baska yol bilmiyorum bulursam soylerim http://www.turkhackteam.org/cep-telefonlari/940897-android-surum-yukseltme.html
merke' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: 1. Yardim konusu icin BURAYA ACICAN 2. Bekle ben sana gine link aticam rootlu ise gayet guzel sekilde yukseltirsin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için forumda yeniyim o yüzden fazla bilmiyordum. Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim yaparsan buradan yaparsin baska yol bilmiyorum bulursam soylerim http://www.turkhackteam.org/cep-telefonlari/940897-android-surum-yukseltme.html
10 Nis 2017 Konuyu başlatan #9 merke M Onaylı Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 135 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI DelPhoİ' Alıntı: merke' Alıntı: teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için forumda yeniyim o yüzden fazla bilmiyordum. Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim yaparsan buradan yaparsin baska yol bilmiyorum bulursam soylerim http://www.turkhackteam.org/cep-telefonlari/940897-android-surum-yukselt Genişletmek için tıklayın ... çok teşekkür ederim kardeşim benim emeğin için sana rep vereyim eynir: eynir:
DelPhoİ' Alıntı: merke' Alıntı: teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için forumda yeniyim o yüzden fazla bilmiyordum. Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim yaparsan buradan yaparsin baska yol bilmiyorum bulursam soylerim http://www.turkhackteam.org/cep-telefonlari/940897-android-surum-yukselt Genişletmek için tıklayın ... çok teşekkür ederim kardeşim benim emeğin için sana rep vereyim eynir: eynir:
10 Nis 2017 #10 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Rica ederim isine yaradiysa yukselttiysen ne mutlu bana