Android Telefonda Root

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah beyazdan daha güzel
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
  • Android bir telefona sahibim, bu konuda çok fazla bir bilgim yok.
  • Kolay yoldan root atabilceğimiz bir program var mıdır?
  • Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla telefonun sıfırlanma çökme gibi riskler doğurduğu söyleniyor, doğruluk payı nedir arkadaşlar.
  • Rootun faydaları - zararları bilgisi olan paylaşabilir mi?
  • Saygılar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle root telefonun siz elleyip bozmayın diye korumaya aldğı dosyalara erişim sağlar telefon garantiden çıkar çıkmaz bayadır rootlu telefon kullanmıyorum eskiden bazı rootlar telefona reset attığınızda eski haline iz bırakmadan dönüyordu serviste anlamıyorlardı garantiden çıkmıyordu şuan için bilemem güncel telefonlarda root atmama kararı aldım. sebebine gelirsek sadece hile yapmak için kullandığımdan ve kullandığım uygulama lucky patcher rootsuz halinden benim için çok tatminkar değildi çünkü oynadığım çoğu oyunda hile yoktu supercell oyunları gibiydi yeni telefonumda root kullanmadım hile yapıcağım zamanda rootsuz bir şekilde lucky ile idare ediyorum zaten ama pubg tarzı bir oyunda wallhack gibi birşey arıyorsan ozaman root yapmalısın bu bi kullanıcı yorumuydu uzmanı değilim benim görüşüm riskli bir işlem telefonu bozabilirsin aman dikkat et iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lucky patcher rootsuz halini kullandım dediğin gibi tatmin etmiyor. telefonum LG pro lite eski bir telefon sayılır bozulursa da umursicamı sanmıyorum. Root için önereceğin bir program var mıdır acaba?

Üye
7 HİZMET YILI
programla root kaldımı bilmiyorum ben odin ile yapıyordum dediğim gibi uzmanı değilim room yüklerken yanındada root atıyordum yada sadece root atıyordum fakat hep odin ile yaptım root attığım en eski sürümde kitkat 4.4.4 dü sanırım ondan sonraki telefonlara hep pc ile atılıyor diye biliyorum fazla yanlış bilgide vermek istemiyorum ama rootlu lucky uygulamayı apk yapmadan direk üstünde ayarlıyor birde bazı uygulamalara özel yamalar çıkarıyorlar rootlu versiyonuda çok tatmin etmicektir bilgin olsun.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Root bilgili kişilere faydalı bilgisiz kişilere zararlıdır.

Root cihazın tüm admin yetkilerini kontrol edebilme yetkisini kullanıcıya verir. Bu sayede apk olarak vb indirdiğin tüm şeyler taranmadan kurulur yani neyi indireceğini vb bilerek ve dikkatli yapmalısın. Cihazın mhz'lerini vb yükseltebilirsin. Eğer fazla yükseltirsen cihazı yakabilirsin vb.

Yararlı yanları da tabi memory programlarını kurup çeşitli oyunlara hile yapabilirsin.

Mesela bazı oyunlar var telefonun rootlu diye seni online modlara sokmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam Eternetiy Warrior oyunun bir serisinde öyle bir mevzu vardı.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Samsung ise telefonun, bilgisayara odin programını ve telefonunun rootunu indirip usb kablosuyla root atabilirsin telefonuna

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
root yapınca garantisi gidiyor diye biliyorum telefonun

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
u have more cheat be not use any root and safe

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
root ile telefondan istediğini yapabilirsin ama kendi kendine dosya indirme sıkıntısıyla karşılaşdım garantiside gidiyo fakat hileleri kolaylıkla yapabilirsin playstore da root programları var

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
root yapınca garanti gidiyor diye biliyorum ama yaptığın zaman normalde yapamadığın her şeyin yetkisine sahip oluyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende de pek kullanılmayan bir note 5 var ona yapayım aklıma soktun valla :D

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
dikkatli olun yanlış root atınca telefon gg :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...