Android Telefonlar İçin Root

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
KingRoot,RootMaster,FramRoot Tarzı uygulamalar ile root atabilirsiniz atmanızı önermem çünkü telefonunuzun garantisi varsa gidebilir vb.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Öncelikle tüm verilerinizi mutlaka yedekleyin. Herhangi bir problem durumunda rahat etmeniz açısından iyi olacaktır. Telefonunuzda OEM Kilidi ve Hata Ayıklama Modu'nun açık olduğundan emin olun. Daha sonrasında
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
üzerinden root işleminizi başlatabilirsiniz.

Zararları;
• Root işlemi sırasında bir sorun oluşursa cihazınız tamamen bozulabilir.
• Bazı operatör ve üretici firmalar garantinizi geçersiz kılabilir. Bunu müşteri hizmetlerinden veya araştırarak modelinize uygun şekilde sizin için olup olmadığını bulabilirsiniz.
• Güvenlik açığı oluşabilir.
• Uygulamalar çalışmayabilir. Google play ve bazı finansal uygulamalar root'u desteklemiyor.

Root işlemini yapmadan önce detaylıca araştırıp bu ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Cihazınız dönüşü olmayan bir zarar ile de sonuçlanabilir.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Nasıl rot atılır

Eskiden baya uygulama vardı artık 7.0 üstü root uygulama ile atılmıyor. program ile atılıyor hangi androide sahip olduğunu bilmediğim için onu söyleyemiyorum maalesef

zararları

telefon savunmasız oluyor

garanti varsa o bitiyor

bazı uygulamalar çalışmıyor fakat. programla hallediliyor.

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum “Root” Android işletim sistemini çalıştıran herhangi bir cihaz da kullanıcılarının sistem üzerinde ayrıcalıklı kontrol elde etmelerine izin verme yetkisidir. eğer ki telefonunu rootlayacaksan bu işlemi yapmadan önce telefonun kitlenebilir bunu göz önünde bulundurarak bu işlemi yapmayı unutma iyi forumlar.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Android 5.2 üstü Odin programıyla atılıyor twrp kurularak baştan rom atıyorsun yani
Zararı şarj daha hızlı gidiyor güvenlik açığı oluyor dedikleri gibi ve bende ekran kilidi koyunca açılmıyordu baştan rom atıyordum mecburen oda yanlış rom atmışımdır muhtemelen şuan Note 9S var bunada atıcam yakın zamanda

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
KingRoot kulandım ben sıkıntısız kurdu tel HTC

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
telefon modelin xiaomi ise bootloader aç telefonunu söyle ona göre yardımcı olayım

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Root atarsan telefon da olan bilgilerin alınması daha kolay hale gelir ve telefonun sıfırsa garanti dışı kalıyor ( ne için atmak istiyorsun kral )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...