Android Telefonlarda Online Oyunlara Hile Veya Farm Bot Yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar benim sorunum şu Sultans adlı bir oyun var(Last empire war z gibi) Bu oyunda farm açmak aşırı sıkıcı oluyor :( Hadi açıyosun bide bunlara düzenli bakman lazım eğer bakarsan asıl hesabın geri kalıyor. Ve öldürme etkinliğinde kesiliyorsun. Araştırdığım ingiliz kaynaklarda bu oyunun farm botuda var envanterdeki öğeleri çoğaltma hileside ama link bulan veya bulsada veren yok :) Bu tarz oyunlara sizce hile olabilirmi ? ve farm bot yapmak mümkün mü? Farmbot yapabilen varsa video çekerse yada yazılı anlatırsa çok mutlu oluruz. Şimdiden teşekkürler(Sultans k99 AXR klanı üyeleri)....

▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Farm bot programları internette ücretsiz bi şekilde bulunuyor. Korumasız oyun bulabilrsen online olması farketmez hile yapabilirsin örneğin clash of clansın ilk 1 ayında game guardiana benziyen uygulamalar ile herkes hile yapabiliyordu. 1 milyar taş yapanda var fakat şuan mümkün değil acayip korumaları var oyunların sana tavsiyem xmodgames bir kaç bug bulup bir programa yerleştirip kullanabiliyorsun. Clash of clansda askerleri atarken sana yardımcı oluyordu sen düşün :) Kendine iyi bak -EvilSlayer.

Üye
10 HİZMET YILI
Farm bot programları internette ücretsiz bi şekilde bulunuyor. Korumasız oyun bulabilrsen online olması farketmez hile yapabilirsin örneğin clash of clansın ilk 1 ayında game guardiana benziyen uygulamalar ile herkes hile yapabiliyordu. 1 milyar taş yapanda var fakat şuan mümkün değil acayip korumaları var oyunların sana tavsiyem xmodgames bir kaç bug bulup bir programa yerleştirip kullanabiliyorsun. Clash of clansda askerleri atarken sana yardımcı oluyordu sen düşün :) Kendine iyi bak -EvilSlayer.
İşte çoğu geliştirdi kendini ve okadar araştırmama rağmen bir türlü bulamadım ne hilesini ne botunu yapan yapıyor :D
bizde izliyoruz adam benden bi hafta önce başlayıp botla beni geçti.Açıkcası bu sinirimi bozuyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...