Android Uygulamanın Zaman Bağlantısını Kesme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir android uygulama var bir özelliğini kullandıkta sonra 15dk bekletiyor fakat saat datasını netten alıyor teldeki saatle alakası yok yani bunun zaman bağlantısını nasıl kesebilirim yani o paketin ismi ne olur bilen varsa yazarsa güzel olur.

Bilmeyen arkadaşlar yorum kasmak için boş mesaj atmayalım pls

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Cihazın rootlu ise Lucky patcher öneririm sana bu konuda yardımcı olucaktır. Apknin her paketi ayrıntılı olarak karşına çıkacak. Bazılarının açıklamalarıda mevzut olacak. Açıklamaları olmayanların ise isimlerini nette search ederek biyerlere ulaşabileceğine inanıyorum. Yada dahada olmazsa lucky patcher ile yine modlayıp crakleme iimzalama vs işlemlerini çok rahat bi şekilde yapabilirsin. Hatta gerekirse çevrımdışı yapabilirsin uygulamayı vesaire ..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ootlu ise Lucky patcher öneririm sana bu konuda yardımcı olucaktır. Apknin her paketi ayrıntılı olarak karşına çıkacak. Bazılarının açıklamalarıda mevzut olacak. Açıklamaları olmayanların ise isimlerini nette search ederek biyerlere ulaşabileceğine inanıyorum. Yada dahada olmazsa lucky patcher ile yine modlayıp crakleme iimzalama vs işlem
zaten baktım ona olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yapamazsın dostum netten alıyorsa api ile çekiyor demek.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
webden çekiyorsa zor ama modlarsan belki olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...