Seçkin Üye
Android'de keylogger olduğunu nasıl anlayabilirim?
Evet arkdaşın dediğide doğrudur ancak şöylede bir detay var günümüzde arkadaşın telfonunu bilmiyorum ancak bu saydıklarımız olmaz çünki telfonlar artık eskisi gibi yavaş değil işlemci olarakda rem olarakda çok gelişmiş ve işlem gücü olarakda keylogger gibi alt yüklenmeler belli etmezDaha Hızlı Şarj Gider Ve Telefondan Eskisi Kadar Verim Almazsınz
Telefonuna bir virüs programı indirerek telefonunu temizleyebilirsin ya da temiz çözüm olarak format atabilirsin.ne yapıcam ozman
Evt var maalesefBilgisayar Tamamda Telefonda damı Varmış?
Bence olmaz ama denicemTelefonuna bir virüs programı indirerek telefonunu temizleyebilirsin ya da temiz çözüm olarak format atabilirsin.
Ama belki bataryam bozulursa bozuldumuda cok hızlı gider bana tam 1bazı programlara erişemezsin şarjın çok gider
Arka planda çalışan uygulamaları felan kontrol et. Sonra telefon beklemedeyken pil yüzdesini kontrol et düşme varsa keylogger vardır.
En basit yöntem bütün programları kapatıp internet kullanımını takip etmek
Tmm eger internet gereksiz gidiyorsa vardır ama batarya bozuk oldumu da sarjda sıkıntı oluyoArka planda çalışan uygulamaları felan kontrol et. Sonra telefon beklemedeyken pil yüzdesini kontrol et düşme varsa keylogger vardır.
En basit yöntem bütün programları kapatıp internet kullanımını takip etmek.
Biliyorum da önlem için inş kimsenin basına gelmezerişim sorunu yaşıyabilirsin ya da hızlı şarj yer kasar kayıtlı şifreler gidebilir kanka sıkıntılı bi durum