Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuma Root atamadım Okumadı Mi Flashtan Rom Atıcam Rom Önerdiler Rom Ne Demek Ne İşe yarıyor söylermisiniz Root mu bu Rootlu hile kullancam telefonumda ROM Rootmu
rom android isletim sisteminin kuruldugu alandir.. stock ve custom romlar vardir.. stock cihazin kendi ureticisi tarfindan yazilmis olan custom ise resmi olmayan kuruluslar ve developerler tarfaindan sifirdan veya hazir olanlar uzerine editlenerek funksiyon eklenmis ve ya cikartilmis romlardir. root cihaz uzerine tam yetki modudur. yani cihazin tum ozelliklerini aktif etme yetjisine sahip olmaktir. root kok demektir. supersu ve ya superuser olarakta bilinir.. yetkiyi superuser kingsoft magisk gibi kaynaklar sunmaktadir.. root cihazi sahibine ozel kildigi icin garanti disina cikarmaktadir.
özel rom ları telefonunun işletim sistemini modifiye ediyormuş gibi düşünebilirsin. Bazen orjinalden daha iyi olabiliyor. Orjinal romdaki gereksiz şeylerden kurtuldukları için.
Android ROM, Android işletim sistemi kullanan akıllı telefon veya tabletlerin işletim sistemi yazılımıdır. Android ROM (Read Only Memory) yazılımları, cihazların içinde yer alan ve yalnızca okunabilen disk alanı üzerinde yer almaktadır.