Androidde Rom Ne Demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Telefonuma Root atamadım Okumadı Mi Flashtan Rom Atıcam Rom Önerdiler Rom Ne Demek Ne İşe yarıyor söylermisiniz Root mu bu Rootlu hile kullancam telefonumda ROM Rootmu

kalemler yazmak için değil anlatmak için yazarlar
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
rom android isletim sisteminin kuruldugu alandir.. stock ve custom romlar vardir.. stock cihazin kendi ureticisi tarfindan yazilmis olan custom ise resmi olmayan kuruluslar ve developerler tarfaindan sifirdan veya hazir olanlar uzerine editlenerek funksiyon eklenmis ve ya cikartilmis romlardir. root cihaz uzerine tam yetki modudur. yani cihazin tum ozelliklerini aktif etme yetjisine sahip olmaktir. root kok demektir. supersu ve ya superuser olarakta bilinir.. yetkiyi superuser kingsoft magisk gibi kaynaklar sunmaktadir.. root cihazi sahibine ozel kildigi icin garanti disina cikarmaktadir.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
özel rom ları telefonunun işletim sistemini modifiye ediyormuş gibi düşünebilirsin. Bazen orjinalden daha iyi olabiliyor. Orjinal romdaki gereksiz şeylerden kurtuldukları için.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
İşletim sistemi gibi düşünebiliriz, Note 4 telefonuma s7 romu yüklemiştim s7 kullanıyordum mesela

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
can someone link me a program for root an android device

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
android icin root nasil e nerden yukleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Android ROM, Android işletim sistemi kullanan akıllı telefon veya tabletlerin işletim sistemi yazılımıdır. Android ROM (Read Only Memory) yazılımları, cihazların içinde yer alan ve yalnızca okunabilen disk alanı üzerinde yer almaktadır.

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Android ROM, Android işletim sistemi kullanan akıllı telefon veya tabletlerin işletim sistemi yazılımıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kalıcı belek işlem defteri gibi bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...