Android’in Yerine Geçecek Olan Yeni İşletim Sistemi Andromeda Ne Anlam İfade Ediyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
4 Ekim’de tanıtılacak olan Pixel telefonların yanı sıra görünüşe göre Android’e veda ediyoruz. Peki, yerine geçecek olan yeni işletim sistemi Andromeda nedir, ne işlevi olacak, Android’den farkları neler? Gelin beraber göz atalım.

Tarihler  4 Ekim 2016’yı gösterdiğinde Google’ın yapacağı özel bir lansman ile beraber Nexus serisi son bularak yerini Pixel serisine bırakacak. Bu serinin öncüleri olarak kabul edilecek Google Pixel ve Google Pixel XL’ın yanı sıra bir büyük ürün ve aynı zamanda Google’da işleri değiştirecek bir adım da atılabilir.
Büyük ürün bazında hali hazırda piyasada bulunan Chromecast Ultra ile 4K görüntü aktarımını destekleyecek bir cihaz gelmesi bekleniyorken, ayrıca Amazon Echo gibi hem hoparlör hem de sanal asistan görevini üstlenecek Google Home cihazı da gelecek. Fakat asıl büyük lansmanı Android tarafında yapacak olan Google, bu noktada Pixel telefonları bile geride bırakacak adım atacak.

7A1GEv.jpg

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...