Anılarım (Eski Yıllarım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar eskiden ben bu siteye üye olmuştum hatta konu kasarak :) süper üye olmuştum sonra küzenim denilen şahıs benim defterimde bütün bilgiler yazar günlük gibi *** :D işte ordan şifreyi bulmuş ve deiştirmiş pazara gittik diyor senin hesabı heckledim bende diyorum *** heckledin :D diyor eve girince bak bende baktım şifre gg yanlış sonra pcnin başına oturdu yazdı siteye hakaretler !! sonra ban yedim özür diledim olayı anlattım 2 yıl gecti banım kalkmış :) yani böyle arkadaşlar eskiden nader abimize hatta bi soru sormuştum kız resmi vardı dedim abi kızmısın oda dedi erkeğim :D eski anılar beyinde her zaman kalır :D vay be site gelişmiş :) 1milyon üye maşallah ve banlandıktan sonra uğraşmadım umidi kesmiştim yeni hesap acmıştım ban yemiştim :( sonra bende geliştim şimdi sevdiğim 2ci abilerim var saolasın onlarda beni mod yaptılar benim mod olduğum sitede bile asla burda reklam yapmadım yapmamda zaten sizleri seviyorum :)

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
asla burda yapmadım yapmamda zaten sizleri seviyorum :) R&klam yazmak ıstedın galiba
ama sen kralsın <3

Üye
7 HİZMET YILI
Kendini Geliştir Kardeşim Kitap Felan Oku. Yazdıklarını Anlamak İçin 3-5 Kere Okumak Gerekiyor. Tekrardan Hoş geldin O Zaman.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kendini Geliştir Kardeşim Kitap Felan Oku. Yazdıklarını Anlamak İçin 3-5 Kere Okumak Gerekiyor. Tekrardan Hoş geldin O Zaman.

Bazı kelimeler yasak oldugundan gözükmüyor 3-4 kere kullanmış o kelimeleri
Bunun kitapla da pek alakası yok. Adam hızlı yazmış

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Seni Hatırlamamak Elde Değil :) Bakalım İlerleyelim Ve Görelim İyi Yerlere Gelirsin Umarım.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sıkma canını benimde 2016 yılında kayıtlı olduğum boş konular açmayar süper üye olduğum hesap gg oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...