Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:resim:

anima.JPG

:yazı:

Hepinize Merhaba Arkadaşlar Hilemiz Anima Arpg(2020) Oyunu İçin.
Anima Arpg 2020 Çok Kişinin Oynayıp Beğendiği Bir Rol Oyunudur. Bu Rol Oyununda Amacımız Bir Zindanda Heromuz İle Yaratıklara Karşı Savaşıp Görevleri Başarıyla Tamamlamaktır.
Oyunda İstediğimiz Silah-Ekipman, Görevleri Başarıyla Tamamlamak Gerçekten Zordu Açıkçası Çok Emek İstiyordu. Ancak Bizim Size Vereceğimiz Apk İle Bu Zorluk Ortadan Kalkacak Ve İstediğiniz Ekipmanı, İstediğiniz Silahı Dilediğinizce Alabileceksiniz. Skill Hilemiz İle Yaratıkları Rahatça Öldürüp Görevleri Kolayca Başarıyla Tamamlayabileceksiniz.

:özellik:

Para & Skill & Stat Puanı Hileli

:kullan:

Kullanımı Çok Basit. Aşağıdaki "İndir" bağlantısından .Apk dosyasını indirin ve cihazınıza kurun. Daha Sonrasında Oyuna Giriş yapın. Ardından Paranıza , Stat Puanınıza Ve Yaratıklara Skill Atın. Her Şey Sınırsız Olacak.

:calis:

Tüm Android İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.

:not:

Bazı Ufak Sorunlar Olabilir Sorunları Çözmek İçin Şu adımları uygulayın!

#UYARI 1-) Antivirüs Programı Kullanıyorsanız Devre Dışı Bırakın Aksi Taktirde Telefonunuz Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
#UYARI 2-) Başınıza Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Hileyi İndirip Kullanandır. BİZ DEĞİLİZ!
#UYARI 3-) Virüs, Rat Trojen , Keylogger vb. Bir Şey Yoktur.

1-) Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
2-) Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxx-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.co) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda Darkcoment (Rat) asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.​

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Oyunu merak ettim hile ile deneyeceğim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileyi deneyeceğim teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Eline sağlik reis ama apk dosyasini indirdim oyunu yukledim ekranda beyaz bir cizgi belirdi acmadi :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyunu hiç duymamıştım bi test edip geri dönüş yapacağım

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hilesi İçin Bir Kere Denicem Oyunu Teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kral sen bunları hangi programla hilesini yapıyorsun özelden yada alıntı yaparak yazarsan sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Game's logic and interface look qutie cool. Gonna give a try, ty buddy.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Pek tercih etmediğim tarz oyunlardan doğrusu ancak oynanışlara bakıldığı gibidir umarım. Hilesi varken oynama şansına bakılabilir. Aktif olarak oynayacağımı sanmasam da bakarım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oyunun super grafikleri varya severk oynadıgım oyun elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...