Anime Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Bana içinde vahşet olan overlord tarzı hem eğlenebileceğim hem de izlerken kan revan görebileceğim animeler önerir misiniz

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gakusen Toshi Asterisk
Strike the Blood
Sekirei

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tokyo ghoul, death note izlediniz mi?

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aklıma gelenleri yazdım death note haricinde hepsini hatırlıyorum yani aralarında sormak istediğin olursa anlatabilirim ama şimdilik düşününce bunlar geldi aklıma aralarında overlord gibi olmayanlarda var ama overlord izlerken ana karakterin yaptığı şeylerde ben heyecanlanırdım anı yaşardım onun gibi olduğum doğaüstü animeleri de koydum sıkıcı gelenler zaten ilk bölümde veya ikinci bölümde anlarsın.
Bazıları başka dünya olduğu için bazıları oyun konusundan dolayı koyduklarım bazılarıysa dünyadaki hedeflerden kaynaklı koyduklarım.
Aylardır manga okuyorum ondan sezonları var yok hatırlamıyor olabilirim bazılarını sezonlar dışında kısa tarzda önerdim öyle yani sorun olursa yazabilirsin görmezsem özelden mesaj yazabilirsin.

Data A Live(+1sezon)-----------Death Note--------Akame Ga Kill-------Sekirei(sanırım buda fazla sezonluydu hatırlamıyorum)-------Tokyo Ghoul---------Mahouka koukou no rettousei--------DANMACHİ(İsmi uzun direkt bunu yazdım çıkar zaten +1sezon)-----Mondaiji-tachi...--------Re:Zero(+1sezon)-----Isekai wa Smartphone...----Assassination Classroom(+1 sanırım)-----Btoom!----Hataraku Maou-sama-------Isekai no Seikishi Monogatari---------Kono Subarashi(+1sezon)-----(Öneririm)Nanatsu no Taizai(+1sezon)------No Game No Life(+1)-------The Kings Avatar(+1 sezon ve kesin öneririm)---------SAO(+1)------Owari No Seraph-----------One Punch Man

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bol kan dövüş animesi tam bir ''Baki'' animesidir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
You should check out Danmachi , Arifureta, Knights and Magic.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Strike the Blood . tokyoghoul

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
netflixde tokyo ghoul var başta hoşuma gitmedi ama sarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mirai nikki tam istedigin gibi bir anime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...