Kaldirilmaz diye biliyorum sen bi sor gene XMaze ye perma ban yediysen kaldirilmiyosada baska hesaba girecen ve konu ile alakasiz yorum atma broAccount banned permanently due to prohibitted behaiour... RoS oyuna girdiğimde bu uyarıyı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Bu ban yediğim anlamına geliyorsa kaldırılabilir mi ?
ros'un pubg davasında 15k tazminat elde etmesi daha olası kardeşBleach izle bence izlemeye değer hatta bu sene yeni bölümleri gelecek diye söyleniyor...
Evet,anime japon çizgi filmi. Fakat animeyi küçük büyük her yaştan insan izliyor.Büyük bir izleyici kitlesi var.Cahilce yorumlarınızı kendinize saklayın.Anime Çizgi Filmdir.![]()
Animede kan var kan anlıyor musun xdAnime Çizgi Filmdir.![]()
Şaka Yaptığımı anlasaydın keşke. Ayrıca ben büyükler veya küçükler izliyor konusunu açmadım sadece çizgi filmdir yazdım. Cahil demeden önce cümlemi ve cümleni iyi okusaymışsın...Evet,anime japon çizgi filmi. Fakat animeyi küçük büyük her yaştan insan izliyor.Büyük bir izleyici kitlesi var.Cahilce yorumlarınızı kendinize saklayın.
Bende sadece animenin tanımını yaptım :FŞaka Yaptığımı anlasaydın keşke. Ayrıca ben büyükler veya küçükler izliyor konusunu açmadım sadece çizgi filmdir yazdım. Cahil demeden önce cümlemi ve cümleni iyi okusaymışsın...