Anime Önerisi İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Komik anime önerisi istiyorum mashle saiki ve one punch man gibi rica ediyorum gintama demeyin çok denedim ama sıkıyor beni
Vinland Saga izleyebilirsin aşırı güzel bi anime sever misin bilmiyorum ama herkesin sevceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
1-Isekai de Cheat Skill wo Te ni Shita Ore wa, Genjitsu Sekai wo mo Musou Suru: Level Up wa Jinsei wo Kaeta
2-mushuki tensei
3-benriya saitou-san, isekai ni iku

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ecchi garezin yoksa High School DxD serisi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Noragami Yato reis akar şaka bi yana oldkça eğlenceli bol aksiyonlu bir anime

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. "One Punch Man": Bu anime, Saitama adlı bir kahramanın inanılmaz gücüyle düşmanlarına tek yumrukla yenmesini konu alıyor. Saitama'nın sıradan yaşamıyla süper kahraman olması arasındaki tezat ve mizah, bu animeyi eğlenceli kılıyor.
  2. "Gintama": Bu komedi anime, samuray dönemiyle bilim kurgu öğelerini birleştiriyor. Gintoki adlı bir samurayın ve arkadaşlarının maceralarını takip ederken, absürd komedi ve parodi unsurlarıyla dolu bir dünyayı keşfedeceksiniz.
  3. "Nichijou": "Nichijou", sıradan hayatın içindeki olağanüstü komik anları konu alan bir slice-of-life anime. Garip karakterler, absürd durumlar ve animasyonun yaratıcılığı bu animeyi eğlenceli kılıyor.
  4. "Konosuba: God's Blessing on this Wonderful World!": Bu ise, bir grup tuhaf karakterin fantastik bir dünyada maceralarını anlatıyor. Karakterlerin birbirleriyle olan etkileşimleri ve komik olaylar, bu animeyi keyifli kılıyor.
  5. "Daily Lives of High School Boys": Bu anime, bir grup lise öğrencisinin günlük yaşamlarını mizahi bir şekilde anlatıyor. Karakterlerin absürd olaylara verdiği tepkiler ve komik diyaloglar, animeyi eğlenceli hale getiriyor.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
chainsaw man denemeni öneririm, puanlamaları sitelerden konrtol edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mashle one punch man e benzeyen bir anime ben gayet eğleniyordum izlerken bi bakmanı öneririm

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
there is an otaku community here !🤔😉
Interested Cat GIF

i recommend watching vinland saga¡¡¡ 🤔🤔🤔😜😜😜

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...