Anime Önerisi Olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhabalar

Anime dizilerine 1 sene öncesine kadar hiç sıcak bakmıyordum. Arkadaşım bir gün bana "Tokyo Ghoul" adında bir anime önerdi ve 1.sezonunu bitirip devam etmedim. Beni tatmin etmedi ve yine hayal kırıklığına uğradım. 1 ay önce tekrar bir Anime önerisinde bulundu.(Demon Slayer) çizimleri müzikleri ve konusu beni içine çok çekti. Açıkcası 10 üzerinden 9 puan verdim. Bittiğinde ise boşluğa düştüm. Şimdi tekrar Demon Slayer tarzı çizimlere sahip olan ve konusu onun gibi olan Anime arıyorum(Eski yapım Animeler dikkatimi çekmiyor). Önerilerinizi bekliyorum.

Öneri yaparken konusuna da değinirseniz sevinirim.(Neden izlemeliyim ?)

Kimetsu No Yaiba Eating GIF by Funimation

cyr4x
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Death Note öneririm Hunter x Hunter Jujutsu kaisen bunlar çok güzeldir kesinlikle öneririm brom

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hocam sizden beklemezdim biraz komik geldi ama tsubasa izliyebilirsiniz.Hem sıkmayan hemde futbol maceranız varsa güzel anime*.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Çok klasik bir öneri olacak ancak narutoyu izlediniz mi eğer izlemediyseniz bir şans verin derim. İngilizce dublaj kesinlikle önermiyorum. Önce mangasını okuyup sonra animesini izlerseniz daha zevk alırsınız. Bunun dışında one punch man de ortalamanın üzerinde bir anime ama öneririm.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Çok klasik bir öneri olacak ancak narutoyu izlediniz mi eğer izlemediyseniz bir şans verin derim. İngilizce dublaj kesinlikle önermiyorum. Önce mangasını okuyup sonra animesini izlerseniz daha zevk alırsınız. Bunun dışında one punch man de ortalamanın üzerinde bir anime ama öneririm.
Onun 1.bölümüne baktım fakat çok eski bir yapım o yüzden ilgimi çekmedi :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hocam nasıl ya cidden sadece bir şans verin hikayesine odaklanın aslında insanın narutodan çıkartabileceği birçok ders var. Mesela gerçek dostluk nasıl olur (bu benim çıkardığım mesaj). İlk bölümler sıkıcı gelebilir ama asıl shippuden serisinden itibaren bağımlılık yapıyor. Yine de zevkler ve renkler tabi :)

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Animeci değilim ama bleachın cizgi romanlarını çok severim diziside çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...